Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-2016, 11:48 PM   #4 (permalink)
KıpçakBeyi
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Artık Dayanacak Gücüm Kalmadı (Lütfen Okuyun)

Alt alta monolog gibi yazmaktan hoşlanmıyorum ama sözüm vardı.Uzun uzun yazacağım dedim.

Aslında çok şeyden bahsetmişsin nereden başlayacağımı ben de çok bilemedim.

Öncelikle yanlış anlamazsan cinsiyetini merak ettim.Bayan bir arkadaş vardı bizi eve bıraktı cümlende bir gıpta mı vardı yoksa kendine acımamı çözemedim.Eğer bayansan ülkemizde ben ehliyet alcam nolur nolur demiyorsan kimse seni kınamaz.Evin şoförü hep babadır.Araba kullanılcakdsa da genelde ilk öğretilecek erkek çocuk olur.Kız çocuk merak etmezse yadırganmaz.

Erkeklerin genelde arabaya meraklı olması istenir ama bir yandan da pek çok aile tarafından istenmez.Arabayı çalıp kaçacak erkek çocuk istenmez.

Bizim hikaye anlattığım hikayelerden biraz farklı.Ben hep meraklıydım ama isteyemezdim.Kız kardeşimde çok isterdi.On sekiz yaşıma kadar kapalı alanda iki üç kere kullanmışımdır ama ilk parayı bulduğum vakit (öğrenim kredisinden yazın biriktirdiklerimle ) kursa yazıldım ve bana araba sürmeyi öğretin dedim yoksa sen sınavı geçersin dedikleri iki-üç ders alırdı.

Yine de babam bana asla güvenmedi ben de kendimi kanıtlamak için uğraşmadım böylece on sene ara birikti.Maalesef insanın çok yetenekli bir babası olması sıkıntı yaratabiliyor.

Kız kardeşim çok aktifti hatta benden önce belki ehliyeti aldı(aslında aynı yaşta almışız).O aşırı heyecen yapar.Babam arabayı sıfır aldığında ona ders verirken ufak bir yerini dokundurmuş.Bu da onun araba macerasının sonu oldu.

Bu hikayeyi yaşayan çok bay bayan var araba kıymetlidir küçük servettir.

Lakin özellikle pek çok kız arabaya heves ediyor.Özellikle seksenden sonra doğan hatta seksen ortası doksan başı arasında doğan kızlarda biraz kendini kanıtlama isteği , biraz heves , biraz bizde yapabiliriz düşüncesi araba sürme isteği vardı.(arkadaşlarım ve kardeşimden biliyorum)Sigara var birde böyle asi ve maskülen olduğunu düşünen kızlar var neyse.

Ben çok istedim merak sardım ama içimde kaldı.Bir gün arabam olunca dedim ve o gün bugün.Dün ilk defa gece araba kullandım bunu da ilçeye gidip gelerek yaptım araba kırmızı ılıkta iki kere stop etti hatta yol hakkı benimken dört yol ağzında araba önüme kırdı mecburen ortadan gittim tabi karşıdan da araba geliyor.Paniklemedim.Bir ayı az geçti sürücülüğüm

İşin aslı istemek eğer arabayı görünce mehter adımı gibi iki ileri bir geri atıyorsan olmuyor.Üzerine gitmelisin.

Benim hikayemi okudun mu bilmiyorum ama kendi kpss maceramı anlattım.Başkalarında hikayelerini dinledim sınav döneminde pek çok kişi obsesif kompulsif denen o sinir bozukluğu yaşıyor ama sonra ne oluyorsa bir yerlere yerleştikten sonra şükretmesini unutuyorlar.Bu tarz bir ıskıntı yaşamış olman doğal bir süreç.Pek çok insan bu süreci yaşıyor.

Muhakkak çocuklukla alakalı bazı sıkıntıların vardır.İşte burada çekirdek inançlar ve yaşanmışlıklar devreye giriyor.Çekirdek inanç hakkında yazılanları okumanı tavsiye ederim.Geçmişte yaşadığın bazı şeyler seni pusmaya ya da sessiz kalmaya itiyor.

Kendine değer vermek çok önemli ama şunu unutma klişe belki ama hayatta sen kendine verdiğin değer kadar değerlisin ve hayatta gerçek ten bir amacın olsun seni sürükleyen.Bu basketbol oynamak olabilir. O yaşında milli bir sporcu olmak isteyebilirsin.

Eddie the eagle filmini sana öneririm.

Bunu bir yerlerde yine yazmıştım Fatih'i fatih yapan büyük emelleriydi eğer emelleri olmasaydı Fatih ikinci Mehmet olarak kalacaktı.Büyük emeller çok çalışma çok göz yaşı ve sebat demek ama unutma insanın emel dairesi amel dairesinden daha geniştir.Bu insan fıtratında var.

Sessiz ve sedasız yaşabilirsin güvenli bir şekilde ama kendini gerçekleştiremezsin.Gemisi battığı ve kendisi öldüğü halde bugün adı anılan kaşifler var.

Kendine şunu sor.Zafer nedir veya galip kimdir?

Ben düzgün bir biçimde eftye başlayacağım ama şunu müşahade ettim sadece karate noktasına vurmak ve o an içinde bulunduğu durumu söylerek kendini derinden sevip , onayladığını söylemek bile rahatlatıyor ama hiç kısa seri yapmadım ama geçmişimdek i bazı olayların analizini yaptım ve onlar için uygulayacağım.

Şimdilik bu kadar.Forum malum çok hareketli ??? bütün kelimeleri bugün tüketmemek lazım yarına da kalsın.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla