Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2016, 02:17 PM   #2 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Cevap: mumın okan beye

Merhaba. Şuan sigara kullanıyorum, sigara bırakma telkinine çok uzun bir süre ara verdiğim için. Telkin dinliyorken sigara içiyordum. Ancak bir hafta sonrasında içmeme isteği doğdu. Telkin listem ego güçlendirici,kendine güven ve sigara bırakma telkinleri vardı. Ve ofiste sürekli dinliyordum. Günde toplam 10 saati geçiyprdu. Hatta öyle ki işyerinde diğer arkadaşım telkin dinlediğini bilmeden onda da "içmesek mi, bırakalım sigarayı" gibilerinde söylemler oluyordu. Ve arkadaşımda uzun bir süre içmedi.
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla