Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2016, 11:46 PM   #2 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Odağımızın üzerinde olduğu şeyler daima hayatımızda var olmak zorunda

Alt bilinç pozitiften çok negatifi, daha kolay kabul eder. Bu bağlamda olayın akışını değiştirebilecek cümleler yada kelimeler kullanılması daha uygun olur. Aksilik yerine basamak yada ders demek, yada zor yerine kolay değil demek daha canlı tutar.
Yazınız gayet iyi ancak küçük bir eleştirim olacak müsadenizle, aksilik kelimesi çok var. Her paragrafta en az 2 tane neredeyse. Bu kelime yerine başka hangi kelimeyi kullanmak daha farklı kılar?

Sağlıcakla
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla