Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2016, 10:29 AM   #348 (permalink)
KıpçakBeyi
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kilo verme yeni telkini

Deneyimleri alalım arkadaşlardan.Ben ara ara listeme koyup dinledim.Uzay mekiği fırlatılması ya da uzaylıların gelişine benzer bir çağrışımı olmasa müzik dinlenebiliyor.Başlangıç kısmını dinlerken uykuya dalmak zor oluyor.

Çok değişen bir şey olmadı sadece elimden geldiğince akşam öğünleri hafif geçiştirme kararı aldım.Pazar günü tarzım olmamasına rağmen benim sıkıntım kuvvet değil kardiyo deyip wing chun idmanından sonra koştum.

Orta tempo 10 dakika koşu sonrasında yürüyüş.Bizim sosyal tesisin kullanılmayan okula arkasında hazine keşfettim güzel merdivenler ve barfiks barları vardı.Merdiven in çık ve özellikle step yaptım.Epey terledim arada barfiks barına da geçtim ama özellikle stepler arasına jump box dedikleri olduğun yerden kutuya veya cisme zıplama egzersizi yaptım.(Patlayıcı bir egzersizdir.Cristiano Ronaldo'nun daha yükseğe zıplayabilmesine etki eden yegane antreman)Merdiven kullandığım için dördüncü basamağa zıplayabiliyorum.

Elli dakika nasıl geçti anlamadım ama bu hafta wing chun idmanında çok fazla kesilmedim nefesim açıktı.

Kilomda bir değişiklik yok ama bu telkini en çok üç gün dinledim ya da beş bilemiyorum o da listenin içindeydi.Çift player kullanmasını deneyeceğim ilerde.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla