Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2016, 11:01 PM   #12 (permalink)
firdevsi ala
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dna değişimi belirtileri

Güçlü İnanç


Niyet


Bugün inançlarımı güçlendiriyorum. Kendime seçme gücüme değişme becerime inanıyorum. Bugün-ve her zaman- en onurlandırıcı ve güç verici kararlara inanıyorum.


Ana Fikir

Duygu ve düşüncelerinizi inançlarınız oluşturur. Haliyle elektromanyetik rezonansınızın kaynağı da inançlarınızdır. Size öğretilenlerin aksine neye inanmak istediğinizi seçme gücüne sahipsiniz.

Sizi becerilerinizi Evren’in cömertliğini sınırlayan inançlardeneyimlerinizi de kısıtlayacaktır. Yaşam gücünüz ve bilinciniz nihai yargılarınıza ayrılmaz şekilde bağlı olduğuna göre sağlıksız güçsüz düşürücü inançlar kesinlikle bir kenara bırakılmalı yerlerine sağlıklısınırsız bir bakış açısı getirilmelidir.

Güçlü inançlar kişinin kendisine duyduğu sevgiyi yansıtır kişiyi güçlendirir ve değerli hissettirir. Evren’in sınırsız doğasına ve özün mucizevî gücüne duyulan takdiri yansıtır. Dolayısıyla çelişkisiz bir bilinç ve karşı konulamaz bir titreşim yaymak istiyorsanız sizi sınırlandıran inançlardan kurtulmanın zamanı gelmiş demektir. Özgün gücünüzü ve gerçeğinizi yansıtan yeni ve sağlıklı yargılar seçin.


Güçlü İnanç Uygulamaları

1-Gün içinde inançlarınızın neler hissettirdiğine yaşamınızı ne hale getirdiğine dikkat edin. Sizi herhangi bir anlamda tüketiyorlarsadeğiştirilmeleri gerekiyor demektir. Sizi sınırlayan yargılardan kurtulun. Ardından da kendi değerinize gücünüze ve Evren’in sınırsız doğasına inanmaya başladığınızı olumlayın.

2-Kendiniz ve yaşamınız hakkındaki yeni inançlarınızı not etmek için zaman ayırın. Sınırlardan kurtulmuş halinizi tanımlayın. Evren’in cömertliği ve özün yaşamınızdaki sevgi dolu desteği konusundaki yeni yargılarınızı yazın.

3-Yeni yargılarınızı yanınızda bulundurun ve fırsat buldukça okuyun. Bunları gerektiği anda eski sınırlandırıcı düşüncelerin yerine kullanın. Kendinize değişme becerinize ve gerçek değerinize inanın.


Güçlü İnanç Olumlamaları


İnançlarımı yönetecek güce sahibim. Bu güce sahip olduğumun bilinciyleKuşkulardan ve sınırlardan kurtuldum. Evren cömerttir.

Beni yüreklendiren bana değer katan inançları seçiyorum. İnançlarım aracılığıyla arzuladığım gerçekliği yaratıyorum.

Eski sağlıksız yargılarımdan kurtuluyorum. Beni onurlandıran bana huzur veren yeni bir gerçeklik seçiyorum.

İlahi benliğimin değerini biliyorum. Bu yeni yaklaşımım bana mutluluk getiriyor olumlu yeni inançlarım geleceğime neşe katıyor.
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla