Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2016, 11:00 PM   #10 (permalink)
firdevsi ala
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dna değişimi belirtileri

Onurlu Yol


Niyet

Bugün yaşamımdaki onur enerjisine odaklanıyorum. Seçimlerimidavranışlarımı düşüncelerimi gözden geçiriyor ve kendi kendime “Bu beni onurlandırıyor mu?” diye soruyorum.
Ne yapıyor olursam olayım beni gerçek anlamda onurlandıran davranış ve düşünceyi seçecek cesareti toplamalıyım.


Ana Fikir

Kaderinizi değiştirme arayışında yapabileceğiniz en etkili şeylerden birikendinize “Bu beni onurlandırıyor mu?” diye sormaktır. Bu soruyu gündelik yaşamınızın öncelikli parçası haline getirdiğinizde hislerinizin ve kendinize çektiğiniz şeylerin önemli ölçüde değiştiğini göreceksiniz.

Onur verici seçimler yaşamınıza huzur özgün güç ve denge katar. Başarı arayışında bunlardan herhangi birini görmezden gelemezsiniz. Olumlu sonuçlar elde emek istiyorsanız-düşüncelerinizde sözlerinizdekararlarınızda-hem kendinize hem de karşınızdakilere saygı göstermelisiniz.
Önemsiz görünen küçük seçimler bile kendinizi onurlandırıp onurlandırmadığınıza dair net sinyaller yayabilir.

Bu seçiminiz enerji bilmecesinin temel parçalarından biridir. Olumlu uzun vadeli sonuçlara ulaşmak istiyorsanız onurlandırıcı bir yaşam sürdürme niyetinizden sapmamalısınız.


Onurlu Yol Uygulamaları

1-Gün içinde onurunuzu yok saydığınız ayaklar altına aldığınız durumların farkına varın. Kendi kendinize sık sık şu soruyu sorun: “Bu beni onurlandırıyor mu?”
Kullandığınız sözcükleri yediğiniz yemekleri gerçekleştirdiğiniz davranışları temas kurduğunuz insanları aklınızdan geçen düşünceleri gözden geçirin. Yanıtınız “hayır”sa onurlandırıcı seçenekleri göz önüne alın ve bunu bir öncelik haline getirme cesaretini toplayın.

2-Her gün kendiniz için en azından bir tane iyi şey yapmaya çalışın. Anlamlı keyifli tatmin edici rahatlatıcı bir şey seçin. Yaşamınızda bir denge kurun kendinize özen gösterin ve hedeflerinizi mutluluğunuzu yaşamınızın öncelikleri haline getirin. Unutmayın kendinize öncelik tanımazsanız Evren de aynı şekilde davranacaktır.


Onurlu Yol Olumlamaları


Huzurlu ve tutarlı bir hayat sürdürüyorum. Her gün düşüncelerimlesözlerimle ve davranışlarımla kendimi onurlandırmayı seçiyorum.

Kendime davranışımın başkalarının ve Evren’in bana davranış biçimini belirleyeceğini biliyorum. Kendime saygılı ve onurlu davranıyorum.

Kendime inanıyorum. Yaşamımı seviyorum ve öncelik tanıyorum. İlgi görmeyi hak eden harika değerli bir insanım.

Rekabet etmeyi bırakıyor insanlara huzurlu bir yürekle bakmayı seçiyorum. Kendimi ve diğer insanları eşit derecede onurlandırıyorum.
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla