Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2016, 10:58 PM   #8 (permalink)
firdevsi ala
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dna değişimi belirtileri

Kutsal Hizmet


Niyet

Bugün diğer insanlara yardımı dokunacak şeyler bulmaya çabalıyorum. Bir gülümseyiş kibar bir söz söylemek birilerinin yaşamını aydınlatabilir –ve sevgi dolu enerjimi arttırabilir.


Ana Fikir

Kendinize ve diğer insanlara saygı gösterir onurlandırırsanız dünyayla olası en keyif verici yolla bağ kurma olanağı yakalarsınız: Hizmet becerisiyle. Hizmet zamanınızı desteğinizi sahip olduklarınızıdüşüncelerinizi paranızı sevginizi ve yaşamınızı koşulsuz şekilde armağan etmenizdir.

Hizmet etme konusundaki samimi niyetiniz Evrensel bilince yayılan sevgi dolu bir enerji yayarak olağanüstü sonuçlar doğuracaktır.

Gerçekleştirdiğiniz her hizmet sevgi bölgesini genişletir. Sadece sizin yaşamınızda değil hizmet ettiğiniz insanların –ve genel anlamda dünyadaki herkesin- yaşamında da olağanüstü sonuçların ortaya çıkmasını sağlayacaktır.

Hizmet saygı ve şefkatin birleşimidir. Sevgi dolu enerjinizin değiş tokuşunu hızlandırarak herkesi birleştirir –ve de size sonsuz değer ve minnet getirir. Yaşamın birliğinde başkaları için yaptığınız her şeyi kendiniz için de yapmış olursunuz.


Kutsal Hizmet Uygulamaları

1-Gün içinde hizmet etme niyetiyle hareket edin. Gözlerinizi ve yüreğinizien ufak bir jestten –örneğin birine kapıyı açmak- daha kapsamlı yardımlara dek her türlü hizmet etme fırsatına açın. Özellikle en yakınınızdaki insanlara büyük özen gösterin. Sevgi dolu inceliklerle arkadaşlarınızı ve aile üyelerinizi şaşırtın.

2-Hizmetinizi tüm dünyaya yayın. Tutku duyduğunuz çocuklarahayvanlara çevreye hizmet etmek benzeri bir şey var mı? Tutkunuzu şefkate dönüştürün ve ihtiyaç duyulan yerlere sevgi ulaştırın. Gösterdiğiniz özen hem kendi yaşamınıza hem de tüm insanlığa harika bir enerji yayacaktır.


Kutsal Hizmet Olumlamaları

Aileme dostlarıma ve çevremdeki insanlara ne tür sevinçler katabileceğimi araştırıyorum. Başka insanlara hizmet etmek bana sunulmuş bir armağandır.

Herkesi değerli görüyorum. Hepimizin dünyadaki enerjiyi paylaştığımızın bilinciyle herkese özen gösterme niyetiyle hareket ediyorum.

Hizmet etmek eğlencelidir. Şefkatimi gösterme insanlara küçük ya da büyük her şekilde yardım etme fırsatlarını kaçırmıyorum.

Başka insanlara sunduğum hizmet Evren’deki sevgi enerjisini arttırıyor. Sevgimi en ücra köşelere yolluyorum.
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla