Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-03-2016, 02:42 AM   #8 (permalink)
sfl
 
Üyelik tarihi: Mar 2016
Mesajlar: 3
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sfl is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Deliriyormuyum acaba ?

Merhaba kardeşşşşşş. :D

Öncelikle şunu sakın kafandan çıkarma sf tedavisi olan bir hastalıktır korkma delirmezsin herkeste görülen belirtiler sendede var ve sosyal fobi psikolojik hastalıklar arasında en yaygın olanıdırki yani yanlzı degilsin yanındayız :)

şimik tedavisi var dedigimize göre ne yapacaksın tabiki sen bu sorunu kafanda yaratıyorsun çok kötü bir iç sesin var ve oseni sürekli azarlıyor.

O zaman öneriler başlasınnnnnnn... he bu arada bende 20 yaşındayım okuyorum ve sf yi atlatmak üzereyim :)

1) Bu sitede olduguna göre burdaki sosyal fobi ile ilgili telkinler gerçekten çok işe yarıyor ve kalıcı etki bırakıyor söylemesi benden ilk başta eleştirmeme ragmen 4 gündür dinliyorum ve çok kısa zamanda sfden eser kalmayacak biliyorum.


2) Uzman destegi psikolog veye psikiyatri bunlar gerçekten çok önemli yani ama ben sadece psikiyatriye gittim çok bi faydasını görmedim ama beni aydınlattı neden böyleyimin özünü buldum buda nerden başlamam konusunda fikir sahibi yaptı.

3)kafamda sorunları belirledim ufak iletişimler kurdum denedim dalga geçildim alay edildim yılmadım ama bunlara neden katlandım bu işin mutlu bir sonuda var onuda yazacagım.

4)rol model bul taklit yap dene bakalım bi insanlar ne tepki verecek ve korkma bu işin sonunda ölüm yok yada insanlar seni yemeyecekler :)


5) Kardeşş şöyle yaparsın eger halen okuyorsan 1 kişi bile olsa iletişimin olsun onunla takılmaya çalış 1 kişiden bahsediyorum başkaları olmayacak ilk önce bunların rahatlıgını yakala zaten sosyal ortam seni içine çekmeye başlayacak.

6)Kafana şunları otuttur sen insan olarak çok degerlisin kımseye kendinden çok deger vermeki bu sfyi hayırlısıyla atlattıktan sonra ne kadar dogru yaptıgını anlarsın. ve kulaga kötü gelsede umursamazlık çok önemli senin yaptıkların sana başkasını ilgilendirmez zaten psikiyatriye gidersen bunların temelini ögretecekler.
sfl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla