Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-10-2008, 08:51 PM   #7 (permalink)
01nisan
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 70
Tesekkür: 359
66 Mesajinıza toplam 415 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
01nisan is a jewel in the rough01nisan is a jewel in the rough01nisan is a jewel in the rough01nisan is a jewel in the rough
Standart Ynt: YENİ TELKİNLER

Benim kendimi sevmemek, kendimi itip kakmak, kabul etmemek gibi bir sorunum var. Sorunlarımın kökeninde bunun yattığına inanıyorum..
Kendimi sevdiğimde kendimi incitemem değil mi?. herşeyi, kaderimi ben yaratıyotum, kendimi seversem kendim için kötü bir şey yaratamam.. ancak kendimi sevmediğimde, reddettiğimde kendim için kötü şeyler yaratırım.. bu nedenle ben kendimi çok, çok sevmek istiyorum..

Ben değerli olduğumda, değerli halim herkesle çok rahat iletişim kurar, değerli halim kendini aşağı çekmez değil mi? Bu nedenle kalbimi, zihnimi, ruhumu bu sevgiyle doldurmak istiyorum..kendi değerimi hep içimde hissetmek istiyorum..

Ve bu nedenle Atakan bey, bana kendini sevme telkini hazırlar mısız ? ( ücretli cd.) ,.... sitede buna alternatif telkin var mı bilmiyorum.. sizce de uygunsa ego+ suçluluk telkinlerinden sonra kendini sevme, kendini değerli hissetme telkini dinlemek istiyorum.. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim..
01nisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla