Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2016, 11:17 PM   #7 (permalink)
KıpçakBeyi
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinler bağımlılık

Bende herkes de etkisinin aynı olmayacağını düşünenlerdenim.Sadece sizin bilinçaltı kodlamalarınızı değiştiriyorsunuz.

Neden bazı insanlar hiç kimsenin etkisinde kalmaz.Neden bazıları kendi koydukları planları bile uygulayamaz.Neden subay/astsubaylar her gün görevli olmasa dahi 06.00'da kalkar.Neden kendi yatağını toplar.

Bir insan bir alışkanlığı nasıl oluşturur.Çoklu tekrarlarla eski bir alışkanlık değiştirilebilir mi?Kötü alışkanlığı değiştirmek için kimi neden yardıma ihtiyaç duyar bazıları ise bunu kendi iradesi ile yapar. Erionmanlıktan bahsetmiyorum.Yükseklik korkunuz var ve ben yenmeniz için paraşütle atlayın diyorum.Bazısı cesaret edemez bazısı bunu kendisi düşünüp karar alıp uygular.Bazısı da siz hadi hadi arkanda ben varım dediği için yapar.

Böyle sayfalarca soru sorulabilir.Ben bir şeyleri yavaş yavaş yapıyorum ama köklü değişiklik yapabilecek kadar bilgi sahibiyim ama o ilk adımları hep erteliyorum.İlk adımı atınca ikinci adım için yine beklemem gerekiyor.

Kuvvet kazanmak istiyorsan kasları 72 saatten fazla dinlendirmemen gerekiyor.Ben bunu biliyorum ama en son pazartesi egzersiz yaptım.

Kardiyo kassam acayip vücudum olur ama ben hem yağlı hem kaslı olmaktan mutluyum.Belki kendimi kandırıyorum.

Bilmek ve yapmak aynı değil.Adam kendi kendine sınava hazırlanır ve üniversiteyi kazanır ama sen dershane şart dersin ve evde hazırladığın sene başarısız olursun.Aslında bilgi eksiğin yoktur dershane senin için sadece motivasyondur.

Ben de şüpheciyim ve net kazançlarımı sürdürülebilir olup olmadıklarını bilmesem de yazıyorum.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla