Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2016, 12:01 AM   #10 (permalink)
KıpçakBeyi
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Karizma Telkini Alanlar ?

Daybyday karizma telkini için önerilen süre ne kadardır.Ben telkinin tanımında öyle bir süre göremedim.

Telkinin sizde oluşturduğu etkilerden bahsetmişsiniz.Pek iyi karizmayı çekirdek inanç telkinlerinden önce mi dinlediniz yoksa sonra mı dinlediniz?Zaman olarak soruyorum.Karizma çekirdek inancın etkilerini mi arttırdı yoksa karizmayı dinlediniz ve çekirdek inanç çalışmasını yaptırıp sonra mı dinlemeye başladınız.

Bu ikna olayı iyiymiş.Maalesef bizim müdürü ikan edemiyorum.62 yaşında gerçi onun farklı bir damarı var.O damardan girdinmi hemen olsun der.Sonucu da görmek ister.

Yönetici bir pozisyonda olan insanlar için çok önemli diye düşünüyorum. Orta ve düşük kademeyseniz sıkıntı yaşıyorsunuz.Benim pozisyonumda biraz öyle ama yavaş yavaş lehime değişiyor.Benim sıkıntım teknikerimin kendini usta/ustabaşı zannedip hiç amirlik yapmaması.Heme çavuşum hem tekniker hem mühendis ama yaranamıyorum müdüre.

Çünkü ben kendimi hiç parlatmak istemedim.İşi sessizce halledip masama oturdum.Bizim müdürse dakika başı haberdar olmak istiyor.İşi verip işin sonucunu öğrenemiyorum bizim usta tekniker yüzünden.Adam beni peşinden koşturuyor.Yapacağı telefona bakmak.Sinir oluyorum bende.Müdür bey haber almayınca işi başkasına devrediyor.Onlarda rahatsız oluyor.Bitmiş işi biz dokunuyoruz ve başarı bize kalıyor , senin çalışmanın nimetini yiyor gibi oluyoruz diyorlar.

Bakalım şimdilik iyiyiz.Nabza göre şerbet vereceğiz hep kendi reklamımızı yapmanın aşağılık bir şey olduğunu düşündük.Delikanlı adam işini yapar ondan bahsetmez dedik sadece amirlerini bilgilendirir dedik.

Neyse bakalım durma göre aklımın bir kıyıcığına yazdım.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla