Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2016, 11:52 PM   #260 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

Geç kalmış bir hedefime daha ulaştım. Sonunda ehliyet aldım. 18 yaşımı doldurduğumdan beri neredeyse her yıl ehliyet diyip bir engel oluşturmuştum/oluşturmuşum kendime. 10 yıl sonra, 2015 bitmeden bunu yapmaya niyet ettim ve şükürler olsun başardım. Şimdi sırada ailem için bir araba almak var. Şimdilik model beğenme ve maddi kaynaklarımı olgunlaştırma aşamasındayım. Sürekli para biriktiriyorum/uz. Bu hedef öncesinde de biriktiriyordum. Ama asla sırf biriktirmiyorum. Gerek ihtiyaç gerekse keyif için harcıyorum/uz. Evin kredi borcunu ödediğimiz halde biriktirebildiğimiz için de şükürler olsun. Bir diğer hedefim de iyi bir şöför olmak. Arabamı henüz almasam bile her fırsatta araba kullanarak kendimi geliştireceğim. Kullanabileceğim başkalarına ait araçlar var çevremde. Bu işin en güzel yanı ise bundan keyif alıyor olmam.

Evimiz için de yeni bir şeyler alıyoruz. İçimize sine sine, düşüne taşına karar veriyoruz. Git gel, gez dolaş yorucu olsa da sonuç en güzeli olacak inanıyorum. En keyiflisi de oğluma onun mutlu olabileceği güvenli şekilde vakit geçirebileceği bir oda tasarlamak. Her parçasını özenle seçiyorum. Direk gidip bir takım beğenmek değil. Eşyalar yerleşince ona özel bir oda süslemesi yapacağım ki görseller hem hayal gücüne hem de eğitimine katkıda bulunsun. Her geçen gün daha da eğlenceli vakit geçiriyoruz. Bazen gelecek için sabırsızlanıyorum. En çok onun için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum bu ara.

Bu dönem hele aralık ocak ayları beni çok yordu. Neyse ki işimi çok seviyorum. Tatile ulaştığım için de çok mutluyum. İyi tatiller o zaman bana.

Sevgiler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla