Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-11-2015, 10:41 PM   #6 (permalink)
mutluhayatim
Üsteğmen
 
mutluhayatim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2015
Mesajlar: 233
Tesekkür: 231
127 Mesajinıza toplam 188 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluhayatim is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: alkol-kumar-aldatma

Alıntı:
cido0619 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
olmuyor işte :(
eşim beni aldattı ve yalan söyledi yakaladım inkar etti felan ama evine cok sadık beni çok sevdiğini söylüyor 1 tnae kızım var artık görüşmediğini söylesede ben çok kötü durumdayım hep şüphe içinde beynim devamlı kendi kendine konuşuyor :(
Merhaba canım.
Çok zor zamanlar geçiriyor olmalısın. Belki de eşini çok sevdiğin için bu kadar incinmişsindir. Sana terk et ya da etme diyemem. Çünkü yaşadıklarını bir sen bilirsin. O yüzden iyi düşün derim ben eğer içinde her zaman böyle bir şüphe olacaksa ona güvenemeyeceksen bırak. Bir de şunu düşün eğer sen onu aldatsaydın o seni affeder miydi?
Çevremden gördüğüm kadaryla erkek aldattığında eğer kadın affederse erkek bir kez daha bir kez daha aldatıyor ve kadın her seferinde affediyor. Bu bir alışkanlık oluyor. Çocuğunuz var ayrılık kolay olmayacaktır ama anne baba ilişkisi sağlıklı olmayan bir çocukda zaten o evde sağlıklı günler geçiremez. Belki de hayatına yeniden başlaman gerekiyordur. Şuan çok mutsuzsun ama belki hayatından bazı şeyleri çıkardığında daha mutlu olacaksın. Acılarımız taze kalmıyor. İnsan alışıyor, gelişiyor ve unutuyor o yüzden dene derim ben. Sen bir bireysin. Tamam bir anne bir eşsinde aynı zamanda ama kendini de düşünmelisin. Kendini düşünmelisin ki çocuğunuda mutlu edebilesin. Ha bu arada anneler üzgün olduğunda mutlu gibi davrandıklarında çocukları hep anlar. Katlnmak zorunda değilsin. Asla kendini mecbur hissetme. Tüm insanların dediklerini bir kenara bırak ve cesurca kalbinden geçeni yap. Durmak istiyorsan dur, gitmek istiyorsan git. Bir anneye bu yakışır. Sen kızına örnek olacaksın.
__________________



mutluhayatim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla