Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-09-2015, 01:48 AM   #22 (permalink)
mutluhayatim
Üsteğmen
 
mutluhayatim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2015
Mesajlar: 233
Tesekkür: 231
127 Mesajinıza toplam 188 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluhayatim is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Benim hikayem yeni başlıyor :)

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Olumsuz düşünceleri yaz ve iptal et. Hatta yak rüzgara ya da suya karışsın.

Ağlamak arınmaktır. Bunun için de kendini affet. Mutlu olmayı sem seçiyorsun. Arada dalgalanma yaşamak normal.

Erkekler böyle günleri çok önemsemez. Biz çok anlam yüklüyoruz. Önemli olan sana değer verdiğini hissetmen. Simdi hasretlik de başladı onun için ekstra alıngansın.

Az para harcıyorum deme bu seni kıtlık bilincine iter. Gerekli harcamalar yapıyorum. Gerektiği kadar para harcıyorum. Bolluk bereket bilincim artıyor. Bu benim yaşam tarzım. Hayatımdaki zenginliklerin farkındayım ve daha fazlası için hemen şimdi açıyorum kendimi. Para bana her zaman gelir. Neye ihtiyacım varsa ona ulaşma fırsatları önüme kolayca gelir. Elime ayağıma gelir. Geliyor ve öyle de oldu.

İlham geldi. Seç beğen al. :)
Aslında çok ağlıyorum. Her gün ağlıyorum neredeyse. Birgün kızmadığm şeye diğer gün kızabiliyorum. Bu dalgalanmalar yorucu oluyor ama hepsi geçiyor biliyorum :)

evet hasretlik başladı. Ne güzel bir ara olumlu düşünüyordum. Ama bazen iç sesim diyor ki o kendi seçti gitmeyi senin yanında da kalabilirdi.
Birde dün ortak bir arkadaşımızla buluştum yani onun en yakın arkadaşıyla.
Konuşurken dedi ki gitmesine birşey demedin mi bende yoo böyle daha iyi falan dedim. O da dedi ki biz konuştuğumzda nasıl olacak nasıl yürüyecek bu ilişki demiştide dedi. Sonra benm baya moralim bozuldu. Bunu sevgilime söyledim. O da ben öyle birşey söylemedim. Onları o dedi bende her hafta sonu yanına geleceğim dedim dedi. Bende demişsindir unutmuşsundur falan dedim. Ona inanmadım. Ama sonradan pişman oldum. Neden yalan söylesin ki beni seviyor.
İşte bende bu tür davranışlarımla ilişkimizi yıpratıyorum. Güveniyorum ama sinirlendiğimde üzüldüğümde ne dediğimi bilmiyorum. Galiba acıyınca acıtıyım diyorum.
Aslında doğum günüm umrumda değildi şimdiye kadar zaten hiç beraber olamadık o günde. Ama arkadaşlarım ne hediye aldı falan diyincede benim moralim bozuldu. Hediyesinde falan değilim ama benm davrandığım kadar ince olmasını beklemiştim sadece.

Aslında az para harcıyorum dedim çünkü o günler alışverişe gittiğimde ciddi anlamda düşündüm. Gerekli gereksiz diye ayırdım ve öyle aldım. Ben daha önce hiç böyle yapan bir insan değildim de :) yine az çok gelişme var galiba :)
Seçemiyorum hepsini aldım :)
Değerli yorumların için ayrıca teşekkür ederim sweetciğim :)
__________________



mutluhayatim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla