Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2015, 08:24 PM   #5 (permalink)
maviinci
Binbaşı
 
maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 1,549
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: İçinde Olduğum Garip Durum

Alıntı:
Dusunsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2 yıldır bu forumdayım ücretsiz telkinlerle başlayıp ücretli telkinlere geçmiştim ilk olarak ders çalışma cd sini aldım etki etti gibiydi ders çalışmaktan nefret eden ben öğrenmeyi sever bi hale bürünmüştüm ekstradan telkinin etki etmediğini hissettiğimde atakan beyle görüştüm bana ekstradan telkinler yolladı onları dinliyorum fakat etki ettiğini sanmıyorum çünkü ders çalışayım diye pc yi kaldırdım masaüstünü ertesi gün laptopu koydum masanın üstüne pc yokken başka birşey yaparım düşüncesiyle boş boş etrafa baktıgımı gözlemliyorum bi amacım yok saatlerce ekrana bakmak daha cazip sanırım neyse konumuzdan sapmayalım sosyal olarakta dinlediğim telkinler var dışa dönüklük insanlarla rahat ol panik atak falan ama beni daha geveze ve boş konuşan biri haline getirdiler sanırım burda net birşey anlatmam mümkün değil etki ettiklerine pek inanmıyorum artık bana ekstradan sorucağınız soruları yanıtlarım ama umarım yine boş konuşmadım :)
Estağfurullah hocam olur mu öyle şey rica ediyorum boş konuşmak olarak nitelemeyin kendi ifadelerinizi çünkü emin olun herkesin tecrübesinde diğerlerinin alacağı birçok şey bulunuyor.. Tespitlerinizi sunarsınız, tespitlerimizi sunarız; insanlar mukabele ederler, karşılıklar verirler. Eğer ki bir insan size kırıcı olmayan, sert nitelikte olmayan ifadelerinizden ötürü boş konuşuyorsun diyorsa o insan boş insandır.. Mesela ben de teknik olarak boş konuşuyorum şu an ama benim boş konuşmam kimseyi öldürmüyor, yaralamıyor, kimseye hakaret vs etmiyor bu gibi düşünceler bizlerin, bizim gibi duygusal insanların hareket ve düşünce kabiliyetini, kapasitesini kısıtlıyor. Sen müzik yapmış adamsın, albümünü gördüm henüz dinleme fırsatım olmadı ama dinleyeceğim İnşAllah.. Şimdi ben durumumu şöyle açıklayabilirim; bende üretkenlik sıfır. 6 7 aydır 40 50 sayfalık kıytırık bir rapor yazacağım elimde bir sürü örnek de var ama bunu geldim 5 10 güne sıkıştırdım. Çalışacağım dediğim sınavlara bir türlü çalışmadım vs vs vs... Sorumluluklarımı manyakça bir şekilde ihmal ediyorum.. Ama bunun yanında birtakım kendimi tırpanlayıcı düşüncelerden kurtuldum, kendime yoğun eleştiriler yöneltmiyorum ve sosyal hayatta daha fazla tutunabiliyorum. Ama dediğim gibi; okuma ve çalışma yetilerim zedelendi bu kez de :) Bunlardan biri eksik olunca insan çok yarım kalıyor.. ikisi birlikte dengeli olduğu vakit sağlıklı bir netice elde edilebilir hale geliyor hayat ancak..

Hasılı kelam, benim bu durumumun ardında yatan sebep olarak bir dönem 1 yıl kadar boyunca küçük ve baskıcı bir yerde ezber yapmam gerektiğinin olduğunu düşünüyorum, beni çok bunaltmıştı orası.. bundan sonra en küçük işlerde bile bir sabırsızlık dikkat dağınıklığı peydah oldu, tembellik de getirdi bu durum yanında malesef.. bundan kurtulmak istiyorum niyetim tam olarak budur :) bir şekilde işe filan girebilsem terapiye gideceğim en doğru neticeyi öyle alabileceğimi düşünüyorum.. ama bu şekilde hiç çalışamıyorum malesef..
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla