Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2015, 01:05 PM   #34 (permalink)
Elka
 
Üyelik tarihi: Jun 2015
Mesajlar: 17
Tesekkür: 5
5 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Elka is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinler işe yarıyor! 8 günde 4 kilo

Alıntı:
cozys Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar,
ilk olarak 17 nisan gecesi bir liste oluşturup telkinleri dinledim uyurken. Sabah kalktığımda değişime inanamadım. normalde bir paket bisküviyi 5 dakikada yok eden ben 3 gün bitiremedim 1 paketi. Sırf yanımdaki arkadaşım acıktı diye yemek aklıma gelir oldu. sırf yemek saati geldi yemem gerek düşüncesiyle buzdolabını açıp yiyeceklere anlamsız anlamsız bakıp kapatır oldum. yediğim zaman da, eskiden 3 tabak yiyebilen ben, şimdi iki lokmayla doyuyorum. öyle ki artık bu kadar az yiyerek vitaminsiz kalır mıyım, bir vitamin takviyesi mi kullansam diye düşünmeye başladım. neyse son iki gündür biraz daha normal yiyorum, en azından acıkabiliyorum yani :)

bu süreç içinde kendime hiç diyet işkencesi çektirmedim. canım çektiği halde birşeyi yememezlik etmedim, doymadan sofradan kalkmadım ve sırf zayıflamak için spor yapmadım, herhangi bir zayıflama takviyesi kullanmadım.

zayıflama hızım öyle bir düzeyde ki resmen yağ hücrelerinin rını hissedebiliyorum ve hatta bu kadar hızlı olmasından canım bile yanıyor diyebilirim, 100 mekik çekmiş gibi. çok su içme ihtiyacı duyuyorum ayrıca.

dün tartıldım 4 kilo vermiş bulunuyorum. darısı başınıza :)

bu arada telkin listemdekiler şunlar: kilo verme(ada), kilo verme(güven), zinde uyanma, ertelememe, erken uyanma, verimli çalışma.


SELAM,paylaşımın icin tesekkurler ama biraz açıklık rica edebilir miyim? Listende 10konudan telkin var mesela...bir konuyu kaç saat dinliyorsunki günde?
Ben 7saat bir konu dinlenmeli diye biliyorum..kiloyu 7saat uykuda,7saat de sucluluk dinleyebiliyor gunde..yardımcı olabilirsen sevinirim..dungece başladım bende klasik müzikle yarrali olur umarim..
Elka isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla