Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2015, 06:22 PM   #44 (permalink)
tuğba_
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2015
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 26
Tesekkür: 14
13 Mesajinıza toplam 19 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tuğba_ is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÜCRETSİZ REİKİ EĞİTİMİ

[QUOTE=sweeet;854565]Malesef insanlar bedelini ödemediği şeyleri daha az önemsiyor. Hatta ödediğini de önemsemiyor. Disiplinli çalışmıyor. Yoksa uyumlama ücretsiz verilebilir. Hatta kendi kendine uyumlanmış üstadlar da var. Bir de o insanlar da bu işi meslek haline getirmiş olabilirler. Bazen ciddi zaman alıyor şifa seansları. O yüzden bu işi hakkıyla yapan insanlara helali hoş olsun.[/Q
şifa seanslarından ücret alınabilir. ama reikiye uyumlamada alınmaması gerek diye düşünüyorum.önceden el verme adı altında alınmıyordu. bir de o kadar fazla enerji çeşitleri çıkmış ki , her biri için ayrı ücret.. mesela ; gümüş mor alev enerjisi.
aslında en güzeli bu enerjileri kendin bulman. hakkedene de parasız uyumlaman. herkese ücretsiz vermeye kalksan , vakit yetmez herhalde. çünkü ; insanlar bu konulara çok meyilli.
ben reiki aldım ama ben mi başaramadım , bilmiyorum . reiki verirken sanki kendi bioenerjimi kullanıyormuşum gibi geliyor. ellerimi vücudumun üstünde tutunca karıncalanıyor ama vücuduma değdirince bir şey hissetmiyorum.
reiki aldığım kişiye bunu sorduğumda siz daha yeni başladınız, biz bu işi uzun süredir yapıyoruz diyor. bunun yenisi nasıl oluyor ki, enerjiye kanal olduğunda gelmesi gerekmez mi ?
sevgilerle,
tuğba_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla