Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2015, 11:36 PM   #4 (permalink)
o halde hayatım kurgu
 
o halde hayatım kurgu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2015
Mesajlar: 7
Tesekkür: 1
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
o halde hayatım kurgu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Anlatsam inanmazsınız

Sen halısaha deyince birden seneler öncesine gittim. Unutmam mümkün değil o anı. Evet, doğrudur. Bana da aynısı olmuştu, çok garip bir his. Neredeyim ben? Bu anları daha önce yaşamıştım. Şu an futbol oynuyorum, diye düşünüyorum. Ama kafam çok tuhaftı. Bu değişik duygulardan çıkıp tam anlamıyla maça dönmem yirmi, otuz saniye almıştı. tabii ki dejavu yaşadığımı biliyordum.

ancak dejavu denen hadise çözülmüş bir şey. sağ ve sol beyin arasındaki zaman sorunu olduğu söyleniyor. Bunun nedeni kan dolaşımı olabilir. Zira o an kalbin hızlı atması, vücudun ısınması damarları genişletiyor ve oyunun temposuna karşın gerekli oksijenin yetersizliği, beyni çok kısa süreliğine şoka sokuyordur.

şimdi senin sıcak suyla banyo yapman da aynı etkiyi gösteriyor. sıcak su damarları genişletir. Direk kafandan aşağı boşaltığın için suyu, vücud şoka giriyor. Sıcakla ilk buluşan organının başın olduğu için ilk tepkiyi o verip beyin damarlarını genişletiyor. O kafanın dili olsa da konuşsa.

Benden söylemesi: Yapma!

Bir gün beyin kanamasından gidebilirsin banyodan öbür tarafa! Yaş genç olunca damarların büzülüp genişlemesi daha kolay, belki sorun çıkarmayabilir şimdilik ki, sende sanki birazcık, zorlanmış gibi. Artık üstüne gitme. Ne soğuk suyu birden dök kafana ne de sıcak suyu. ne var ne yok ılık su kullan hacım. yapma gözünü seveyim. yoksa o pis kokuyu ağzından, burnundan kan kokusu olarak hissedersin diyeyim.
o halde hayatım kurgu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla