telkinleri demolardan dinliyordum ama çok fazla uykum geliyor sürekli sanki yılarca uyumamışımda ,şimdi kafam sakinde uyuyabiliyor gibiyim tabi bu durumdan pek memnun deyilim geç kalkıyorum. bu normal mı ? olmadık zamanlarda geliyor ve çok derin uyuyorum ... birde dün gece çok garip bir şey oldu yatarken telkinleri dinleyerek uyudum bittiginde uyanıp kullaklıgı çıkardım ama yediden uyumaya çalışırken büyük bir titreşim gibi yada sanki çok yüsek bir sese maruz kalmış gibi beni içine çeken bir dugu yaşadım gözümü açtıgımda ellerimi gördüm ve çok feci bir şekilde titriyormuş gibi geldi yataktan düştmü gördüm ama kendime geldigimde hiç yermden kımıldamamıştım ..çok tuhaf ve korkutucuydu aslında bunların telkile ilgisi varmı haaaa
buarada telkinleri dinlerken rüyamda bir hastanede insanlara yardın ettimi gördüm ama bende hasta biriyim bir şey arıyorduk hemşireyle garipti yaşadıklarım ...dinledigim telkinler kendine güven ego ertelem ve sıgarayı bırakma acama yanlış bir karışm mı oldu da ondan böyle uykum geiliyor garip rüyalar yada garip olaylar yaşıorum anlmadım