Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2014, 10:00 AM   #8 (permalink)
jasmin66
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 18
Tesekkür: 0
6 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jasmin66 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Jasmin'in değişimi

iki gecedir suçluluğu yeniden dinlemeye başladım .Ego-suçluluk-kendine güven-topluluk önünde k. telkinleri ile devam ediceğim.
Ara sıra başkalarının düşüncesini önemseme ile sosyalleşmeyi ekler çıkarırım.Şimdilik böyle ilerleyim bakalım,

Öfkem sinirli hallerim geçti sakinim .Öfkem geçip yatıştığım an göz temasını kaybettim.2 gündür eski halimin aynısıyım.Hatta daha beterim konuşurken kimsenin suratına bakmak istemiyorum.amaaa bunlar süreklilik arz etmiyor dalga gibi vuruyor kaçıyor
Ben eskiden göz temasında bakar kaçırır bakar kaçırır durumundaydım.Şimdi 2 gündür kafamı kaldırıp hiç bakamıyorum.O nedenle evden dışarı çıkmıyorum,Bu durum ara ara olsada o sıkıntıyı yaşamak istemiyorum.

Bazı yaralar vardır iyileşmeye yakın çok kötü olurlar dahada kötüleşdi gelir insana sonra 2 gün içinde hop geçiverir.Gün ağarmadan hemen önceki alacakaranlık gibi.Durumumun aynen böyle olduğuna inanıyorum.

Sigarayı bırakdım bırakırken 6 ay bir süreçden geçdim .Nelerle karşılaşacağımı az çok biliyordum.6 aylık süre içinde çok zor günlerim oldu bu bağımlılık geçmez ömrümün sonuna kadar bunumu yaşıyacağım dedim ama 6 ay sonra birden herşey bıçak gibi kesildi.

Şu anki durumumda aynı bu zor günlerde geçicek ,iyi olacağım. Telkinler bana iyi gelicek bunu biliyorum.

Görüşmek üzere sağlık ve mutlulukla kalın,
jasmin66 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla