Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-09-2014, 06:45 PM   #2 (permalink)
Funk1903
Teğmen
 
Funk1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2014
Mesajlar: 126
Tesekkür: 146
61 Mesajinıza toplam 92 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Funk1903 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sinif arkadaslarim hakkinda sikinti

Alıntı:
Alperro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese merhaba bu sitede yeniyim lise 2.sinif ogrencisiyim ve sorunuma yakin bir baslik buldum sonra bu sitede konu acmaya karar verdim.
Sorunuma gelecek olursak sinifimdaki 2 cocuk benle cogu zaman ugrasiyor,eziyorlar beni..Bunlardan biri zaten okuldaki haylazligin babasi gibi ikisi de sigara iciyor. Digeri ise bu cocuk olmadigi zaman benle hic ugrasmaz hatta konusuruz bile.Neyse bunlar beni cok rahatsiz etmeye basladi ve buraya yazmaya karar verdim.
Bunlarin sigara icenler cetesi gibi bir grubu var ne zaman kavga vs. olsa toplanirlar.Yani bu cocuklara karsilik da veremeyecek durumdayim.Cogu zaman yanlarinda cakmak,bicak gibi seyler bulunur.Bir keresinde rehber ogretmenimize de soylemistim fakat onun ardindan daha cok rahatsiz eder oldular.Konusarak suyuna gitmeye calissam da nafile... Asosyal falan da degilim arkadaslarim var ama az konusurum.Yardiminiza ihtiyacim var.Kavga etmeden bir cozum bulmak isterim. Simdiden tesekkurler..
Onlar ne yaparsa yapsın görmezden gel.Sanki onları anlamıyormuşsun gibi onlar birer yabancıymışda sen yaptıklarından bir anlam çıkaramıyormuşsun gibi davran.Daha sonrasında onlar sana birşey söylemeden gerekiyorsa sen sınıf içerisinde yanlarına git mesela onların hemen önüne veya arkasına otur gerekiyosa muhabbet et az birşey.Aksi takdirde sen onlardan kaçarsan onlar herzaman kovalarlar sen kaçmaki kovalamasınlar :)
__________________
Amacım insanların benim gibi düşünmesi değil benim gibi ''düşünmesi''.
Funk1903 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla