Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2014, 09:09 PM   #109 (permalink)
kediiicik
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2014
Mesajlar: 122
Tesekkür: 95
96 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kediiicik is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Güzel Gelişmeler :)

Merhaba günlük,
Yoğun bi ay geçirdim. Ayın başlarında kampa gitmiştim, Kastamonuya. Orda mükemmel arkadaşlıklar edindim. Bursadan,Samsundan arkadaşlarım oldu. İlk gün acaba kaynaşabilir miyim,nasıl olcak korkusu vardı, ama 2. Günden odaları gezmeye başladık :) Ben fazla kuralcı değilim,kuralları çiğnemek de hep hoşuma gitmiştir. Oda arkadaşımın birisi tam kafa dengimdi,diğer ikisiyle pek bi muhabetimiz olmadı ama. İyi anlaştığım oda arkadaşım beni beraber geldiği arkadaşlarıyla tanıştırdı,ben de bi arkadaşımla gelmiştim, onu da yeni tanıştığım insanlarla tanıştırdım. Sonra beraber geldiğim arkadaşımın oda arkadaşlarıyla tanıştım. Biraz karışık anlattım ama kısacası herkes birbiriyle kaynaştı :) Beraber bir güzel kamp kurallarının altını üstünü getirdik 4 kişilik odalarda 8 kişi kaldığımız oldu, liderler kontrole geldikten sonra oda oda dolaştığımız oldu, sabahları kahvaltıdan 5 dakika önce uyanırdım sersem sersem dolaşırdık :) İnanılmaz bir haftaydı. Ayrılırken öyle hüzünlendim ki. Arkadaşlarımın gidişleri,sarılıp ağlamamız,son gecemiz, unutulmayacak anlar yaşadım. İyi ki böyle bir kampa gitmişim.
Kamptan döndükten hemen sonra da düğün hazırlıkları başladı. Kuzenimin düğünüydü oydu buydu derken epey yorulduk. Tabi bu arada telkinleri de askıya almak zorunda kaldım ama morali bozmak yok, yola devam
Şimdi biraz endişeliyim. Dershaneye başlıcam,yeni bir ortam. Sonra sınıfımı değiştiricem tm ye geçicem,yine yrni bir ortam. Bu sene nasıl bir sene olucak acaba?
kediiicik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla