Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2014, 01:06 PM   #9 (permalink)
AragornGondor
 
Üyelik tarihi: Aug 2014
Mesajlar: 11
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
AragornGondor is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Lütfen yardım

Alıntı:
ydd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
takma kafaya , bende senin gibiydim 3-4 sene önce, şimdi geçmişe bakıyorum da ne gereksiz bir düşünce yapım varmış. Kızlarla konuşamazdım, herkes benle alay ediyor sanırdım, bir şeyler demeye çekinirdim.

Lise bittikten sonra bu sitedeki ego güven güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinkerini dinledim bir müddet, ondan mıdır yoksa başka sebebtenmidir bilmem bir ara sorgulamaya başladım bu işi. Yani utangaç olsak ne olacak , utangaç olmasamda bir takım kişiler gibi aşırı laubali veya terbiyesiz tavırları olan biri olsaydım o zaman daha mı iyi olacaktı???

Bunları düşünürken şu tarz bir şeye denk geldim (dini görüşünü bilmem ben sadece başımdan geçenleri yazmak için paylaşıyorum):




bunu da okuyunca iyice pekişmiş oldu aklımdaki düşünceler , utangaçlık kötü ve berbat bir şey olmaktan çıktı artık benim için ve artık bu utangaçlık işini eskisi kadar takmamaya başladım.

sonra üniversitede hazırlık okudum, orda da biraz daha rahat davranmaya başladım, yani hala heyecanlıydım, utangaçtım ama daha rahat kendimi ifade edebiliyor ve insanlarla konuşabiliyordum. Diğer insanların senden bir farkı yok , seninde onlardan bir farkın yok, emin ol bir çok kişi bir topluluk karşısında konuşunca heycanlanır, ama biz sanırızki bir tek biz heycanlanıp hatalar yapıyoruz.

neyse derdimi pek anlatamadım ama umarım anlamışsındır :)
anladım :) şimdiki halin nasıl yani iletişim ve yakınlık kurmakta zorlanıyormusun?
AragornGondor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla