Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2014, 09:57 PM   #235 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

Bolluk bereket çalışmasına azimle devam ediyorum. Yeni yılda aldığım biletime cüzi de olsa çıkan ikramiyeyi gidip almayı başardım sonunda ilginçtir ki o ikramiyeleri almak için hep erteliyorum daha önce yeni yıla bir hafta kala almıştım. Rüyalarıma girince bunun bir değişim adımı olabileceğini düşündüm ve bilinçaltında beni almak konusunda erteleyen hangi kalıp varsa o kalıbı yıkmak için ilk fırsatta gidip aldım karşılığını.

Bu arada geçenlerde nette hamilelik ile ilgili bir şeyler okurken eğitimli gebe diye bir kavram duydum. Bunu araştırdım ve hamilelik kurslarında sadece bakım değil doğum aşamasıyla ilgili bilgiler verildiğini ve bilinçli annelerin daha pozitif doğum hikayelerinin olduğunu öğrendim. Hemen en yakın eğitim alabileceğim yerleri araştırdım. Fiyat falan öğrenirim dedim. O hafta anneme gidecektim ve doğum yapmayı düşündüğüm hastaneden randevu almıştım. Eğitim ile ilgili girişimimi bir hafta daha ertelemiştim. İşte hastaneye gittik annemle doktoru beklerken ne göreyim. Duvarda GEBE OKULU ilanı durur muyum hemen bu eğitime katılmak için ne yapmam gerektiğini öğrendim. Hem de eğitim tam da o gün varmış. Telefon bıraktım. Ve bu eğitimi almam gerekiyorsa buradan beni arayacaklarına emindim. Aradılar da. Çok da harika oldu. Hem de ücretsiz. Hem de ortam güzel diğer anneler olsun eğitimi veren hemşire olsun ki birkaç derse de muayene olmak istediğim bir başka doktor girecek onunla da tanışmış olacağım. Bu hafta ikinci hafta eğitimini aldım. Bu arada ortama ısınıyorum çalışanlarla diyalog kuruyorum ki orada bana yardımcı olacak insanlar. Hem de hastane hakkında merak ettiklerimi rahatlıkla öğrenebiliyorum. Eğitim veren hoca eski öğrencilerini takip ediyor arayıp soruyor bunlar çok güzel şeyler. Bunlar hep bolluk bereket illa size milyonlarca dolar ya da para akması demek değil. Bazen bir hediye bazen bir fırsat bazen insanların size olan sevgisi ve ilgisinin artması olabilir. Bolluk ve bereket bilincinizi para ile sınırlamayın aksine genişletin. Daha mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz. Siz dileyin bonusuyla gerçek olsun.

Ev meselesi ile ilgili bir sonuca ulaşamadık ama hiç üzülmüyorum bir çok şey öğrendik bu ev fırsatları olmazsa bizi daha iyisi beklediği için ki çok iyi biliyorum benim siparişim 3+1 di bir şekilde kendimi ikna ettim olan 2+1 ev fırsatına olmadı yeni ayla başlayan girişim dolunayla beklemede gibi akışına bıraktım olursa olur olmazsa kendimizi daha iyisine açıyoruz birikim yapmaya da devam. Bir de planlarımız aslında önümüzdeki yazı beklemekti ama bu ev fırsatları bize ivme kazandırdı belki de yaz gelmeden evimizi bulur taşınırız. Herkesin ve bizim için en hayırlısının olmasını seçiyorum.

İçten ve etkileyici şükür cümleleri bularaktan her gün şükür egzersizi yapmaya niyet ediyorum. Bu cümleler ki duygu durumunuzu puanladığınızda sizi hep daha yukarılara taşıyacak ve daha iyi hissettirecek cümleler olmalı.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla