Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2014, 02:59 PM   #8 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator
 
Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Mesajlar: 2,480
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Hipnozla eski sevgiliyi unutabilirmiyim?

Biliyorum o duyguyu. Dibe vurduğunuz an'dır orası. Fakat, artık kendi yolunuzda yürümelisiniz. Kendinize zaman tanıyın. Biliyorum hep aynı şeyleri düşünüp duruyorsunuz. Sanki dünyanın sonu gelmiş gibi.. Fakat yine de inanın bana bu dünyanın sonu değil. Vaktinizi boşa harcamayın.
Bizlerin genelde yaptığı bir hata vardır. Hep geri dönecek diye bekler, bununla ilgili hayaller kurarız ve fakat buna yine de ne biz inanırız ne de yüreğimiz inanır.
Şimdi size tavsiyem, kendinizle ilgilenin, bir şeylerle oyalanın demiyorum. Kendinizle ilgilenin. Tıpkı yaralı bir çocuk gibi, kendinize acımadan, kızmadan hırpalamadan sadece ve sadece kendinize ilgi alanları belirleyin. Bakım yapın, kendinizi şımartın. Kendinizi sevmeye gayret edin.
Bir gün doktoruma" bütün erkeklerden nefret ediyorum" demiştim. Bana, kaç erkek tanıdığımı sordu hayatımda Abartsam 1000 hadi 10 000 olsun "dışarıda 3 milyar erkek var." Dedi bana. Kendi değerini fark et lütfen, onun seni istememiş olması seni eksik yapmaz. Sadece belkide artık birilerinin ayrılma zamanı gelmişti. Olsun, belkide yeniden seversin. Ama bunun için acele etmemelisin. Şimdi kendini keşfetme zamanı...
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla