Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-2008, 09:21 PM   #62 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator
 
yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,023
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Ynt: ** gülfuren'in günlüğü **


Gülfuren'ciğim, ne diyeceğimi bilemiyorum.
Tüm günlükleri henüz okuyamadım maalesef..Senin günlüğünü de şimdi bir solukta okudum..Bu gecikme için senden özür diliyorum
Yaşadıkların hiç kolay şeyler değil..Mahkemenin de aleyhine sonuçlanması tuz biber olmuş..
Fakat herşeyde olduğu gibi, mutlaka bunda da farklı bir çözüm olmalı diye düşünüyorum..
Vasiliği üvey annene verilmiş dahi olsa, senin babanın bakımına devam etmen mümkün değil mi?..
Malı mülkü, vasiliği, ne bileyim her türlü yasal hakkı bir tarafa bırak, üvey annenle konuşsan.. Sadece babanın daha rahat bir şekilde tedavisinin yapılması gerektiğini anlatsan seni anlamaz mı?..Böylece dediğin gibi, hem güzel bakılır,tedavisi tamamlanır,senin de için rahat olur..Eğer bunun için alttan alman gerekiyorsa,her ne gerekiyorsa yapmalısın ..Bırak isteyen istediğini söylesin, tavır alsın, önemseme bunları..Gerçi benim için söylemesi kolay, fakat başka bir yol da gelmedi aklıma..
Maddiyat peşinde koşanlar, bundan mahrum kalmayacaklarını anlarlarsa, belki senin ve babanın bir araya gelmesi mümkün olabilir..
Tüm bu olanlar içinde kendini sakın bırakma. Biliyorsun, her dert üzüntüyle geliyor..Sen iyi olursan, çevrendeki herkes de iyi olur..Hakkınızda hayırlısı, tüm dualarım sizinle..
Sevgiler..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla