Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-07-2014, 05:58 PM   #7 (permalink)
Janer
Janer
 
Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Mesajlar: 928
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kim neydi ne oldu ?

O zaman aylardır yazmak için bazı haberler beklediğim yazımı yazabilirim . yazım kurallarına ne kadar dikkat etsemde büyük küçük harf olayı bana pek uymuyor . öncelikle bunu belirteyim .
ilk siteye üye olduğumda yapabileceklerimin farkında olmayan biriydim . daha sonra önce bunların farkına varmak adına ücretsiz telkinlere başladım . devamlı ve düzenli fazlasıyla dinledim hepsini . çok ayrıntıya girmeyecem o günlerle ilgili . doğru bir çalışmayla üniversiteyi kazandım . 1 yapacakken 3 yaptım . çünkü eksiklerim fazlaydı .
üniversiteyi kazandım ama önümde yakın bir hedef olmadığından mı bilmiyorum pek birşey katmadım kendime . ilk yıl düşük bir not ortalamasıyla ama çok eğlenerek geçirdim . bir kızla tanıştım 1 yıl birlikteliğimiz oldu acısıyla tatlısıyla güzeldi .
2. sınıfa başladım , açıktan da işletme okumaya karar verdim , yazıldım. sonra ne olduysa sorunlar üst üste gelmeye başladı . en büyük sorun eski sevgilimdi . ama yapmam gerekenlerin farkındaydım ve iki tarafı idare etmeye çalışıyordum . bitmesi gereken bir ilişkiyi devam ettirmeye çalışıyorduk . ağır geliyordu artık . çünkü ben öylesine sevenlerden değilim. sorunlar arttı falan ve ayrılmaya karar verdik . saçma sebeplerden ayrılıklar başladı . ve ocak 2014 civarı tamam dedik ve tamamiyle ayrıldık . bende o da birbirimizi istiyorduk ama olmadı . çekirdek inanç yaptırdım . telkinleri düzenli bir şekilde dinledim . ve hayallerime kaldığım yerden devam etmeye karar verdim .
hep hayalimde olan work and travel programına kayıt için not ortalamamı yükseltmem gerekiyordu .

1.50 ortalamam vardı . 2.07 ye kadar yükselttim . 10 dersim vardı hepsini geçtim. açık öğretimde tek dersten kaldım . ayrıca wat için araştırmalara başladım (work and travel) . wat hem maddi hemde manevi çok şey istiyordu . manevi kısmı hallettim (notlar) . maddi kısmı da daha sonra ailemle hallettik . çekirdek inanç yanıt vermeye başlamıştı . bolluk bereket , mükemmelliyetçilik kendini belli etmeye başlamıştı . wat programına da yazıldım . bu arada katıldığım seminerlerde önemli bir isimle tanıştım ve iş hayatına başladığımda bana destek vereceği sözünü ondan aldım . arkadaş çevremde ayrılıklar başladı . hemen hemen herkesi hayatımdan çıkararak yeni başlangıçlar yaptım . tabiki temelde değişiklik olmadı . etrafımda az ama öz insanlar kaldı . gidenler ise baya geniş bir kitleydi . sınıftan 80 de / 75 gitti . temizlik süreci de bu şekilde tamamlandı .
uzun zamandır para biriktirmeye çalışıp harcıyordum . şimdi ise kesin bir kararla biriktiriyorum . az az üstüne atarak katılacağım eğitimlerin parasını biriktiriyorum . güzel kararlar aldım ve her anlamda destekleyenler var etrafımda . ne iş yapmam gerektiğine , hangi iş bana göre ve eğlenceli buldum diyebilirim . bu alanda eksiklerimi gidermek adına kariyer haritamı oluşturdum . hayatım düzene girdi . şuan enerji topluyorum . hareketli , eğlenceli ve güzel bir yıl başlayacak . anı yaşamaya başladım . içimdeki sevgi arttı . çok şanslı olmaya başladım . çekim yasası şuana kadar aşk dışında gayet iyi çalıştı . belki ben bilmeden aşk için çalışıyor ve onu bana getiriyordur :) .

Dersler : BAŞARILI
Bolluk bereket : Başarılı
Şans : Başarılı
Çekim yasası : Başarılı
Aşk : şimdilik belirsiz
Hayaller : Tam anlamıyla başarılı
Planlar : Başarılı

toplamda bu yıl vize final 80 civarı sınava girdim . 75 tanesi başarılı . ehliyet alırken direksiyon sınavını çok zorlaştırdılar . belki bilirsiniz , onu da geçtim :) . herkes tarafından takdir edildiğim bir dönemden geçtim . hak ettiklerimi almaya başladım .
bu arada her defasında teşekkür etmeyi borç bildiğim sweeeete çok teşekkür ediyorum. bana desteğini esirgemediği için kendimi şanslı hissetmeme neden olduğu içinde teşekkür ederim . iyi ki varsın ;) .

Herkese iyi bayramlar ve sevgiler ...
__________________
Janer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla