Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2014, 08:41 PM   #24 (permalink)
exilee24
Teğmen
 
exilee24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2013
Mesajlar: 113
Tesekkür: 366
95 Mesajinıza toplam 218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
exilee24 is on a distinguished road
Standart Cevap: exile'nin degisim günlüğü

Bu işlemi bitirdiğinizde eğer kendinizi temizlenmiş hissetmiyorsanız lütfen tekrar tüm hislerinizle ve yüksek sesle okuyun. Emin olamazsanız tekrar edin. Ta ki içinizde o ferahlığı hissedene kadar. Bu dua en çok yüksek sesle okunduğunda çok güçlüdür. Kelimeler en yüksek sevgi ve şifa enerjisi ile kodlanmıştır. Böylelikle beden sistemi içinde her birey kendi yüksek benliğinden alacağı miktardaki şifa enerjisinin yardımı ile fiziksel, duygusal ve zihinsel sağlığına geri kavuşacaktır.
Eğer genişlemenize hiç bir yarar sağlamayan inanç sistemlerine sahipseniz, ve bunları terketmeye artık hazırsanız….
Kendi yaşamınızı kurmaya ve onun sorumluluğunu üstlenmeye hazırsanız,
Farkında olduğunuz ya da olmadığınız seviyelerde kurban/günahkar/suçluluk gibi duyguların güç kontrolları altında iseniz …..
O zaman lütfen bu duayı tüm içten duygularınızın eşliğinde ve yüksek sesle söyleyin. Kendinize izin verin, bırakın gitsinler….
Sizler mükemmel varlıklarsınız. Kendinize bu temizlik duası için zaman ve mekan ayırın. Yalnız olabileceğiniz gibi her şeyinizi paylaşabileceğiniz dürüst bir arkadaşınız ile birlikte de olabilirsiniz. Size 2 saat gerek. Duayı okumak için ve sonrasında gözlerinizi kapatıp dinlenmek için, uyuyabilirsiniz, kestirebilirsiniz. Yeter ki meleklere temizleme işlemini yapabilecekleri süreyi verin. Bu gündüz de yapılabilir ama gece uykudan önce olması daha iyi olur, böylece ilahi varlıklar temizlik işlemine gece boyu devam edebilirler.
Kelimeleri söylerken nefes almaya ve aktif olarak duyguları serbest bırakmaya özen gösterin. Kelimelerde kodlanmış bulunan şifa enerjisi size yardım edecektir. Eğer güçlü duygulara kapılırsanız korkmayın. Bırakın içinizden aksınlar ki serbest kalabilsinler. Onları nefesle dışarı bırakın. İçinizde yükselen enerjileri tepe çakranızdan da serbest bırakabilirsiniz.
Etkileri hemen ortaya çıkacaktır. En geç 4 hafta içinde de tamamen temizleneceksiniz.
Farkındalığınızın önünde ya da hemen arkasında o durmadan tekrarlanan endişeler gidecek.. Yerlerini iç barışı ve huzuru alacak…
Sizin yaşamınızda hiç bir pozitif amacı olmayan ilişkiler çözülüp, bitecek…
Zihninizin içinde yer alan iç konuşmalar daha barışcıl ve sevgi dolu olacak….
Farkındalığınız ve anlayışınız sadece spiritüel alanla sınırlı kalmayıp her alanda yükselecek,…
Daha yüksek sevgi, mutluluk , uyum ve barış amaçlı duygularla dolacaksınız
Genel olarak yaşam algılamanız gelişecek.
Ruh kaynağının engin denizinde bulunan bireysel bir ruh olarak kendi hakkınızı ve gücünüzü geri istemek en doğal hakkınız…. bunu asla unutmayın.
exilee24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla