Konu: Selamlar
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-04-2014, 03:20 PM   #5 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Selamlar

Alıntı:
bana göre ailede ve diğer (okul vs.) eğitim süreçlerindekiler kişiliğini belirliyor insanların ve değişim bir daha zor gibi geliyor. tabi bu benim düşüncem.
İnanın okulun ve ailenin yetersiz kaldığı öyle çok durum vardır ki farkındalığınız arttıkça fark edebilirsiniz. Evet belki kolay değil bilinçaltımıza her an her saniye istediğimiz veya istemediğimiz bir çok mesaj gidiyor. Telkinler istemli olarak olumlu mesajları alabildiğimiz bir kaynak. Faydasını görmüş biri olarak gönül rahatlığı ile söylüyorum.

Hayatınızda hiç kişisel gelişim kitabı okumamış olabilirsiniz. Bir tanesinin alıntılarını sadece forumdan okumanızı, bunlar hakkında düşünmenizi ve eğer içinde uygulama varsa da uygulamayı mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Denemeden başarısızlığı kabul etmektense deneyip başarısız olmanız size daha çok şey öğretir. Ön yargıları yıkmak imkansız değil.

Kendinizi değişime açarsanız er ya da geç siz de gelişirsiniz. Hem de illa bir şeyler okuyup dinlemek bir yana hayatınızdaki tüm olaylardan bir şeyler öğrenebilirsiniz.

İmtihan dünyası denir ya sürekli aynı sınava girip başarısız olmak değildir imtihan dünyası öğrendikçe sizi geliştirir. Öğrenmezseniz sürekli aynı sıkıntıları yaşarsınız. Hayat böyle bir döngüdür. Hayata bakış açınızı bile değiştirmeniz çok şeyi değiştirir.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla