Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2014, 03:47 AM   #1 (permalink)
delioglan
Üsteğmen
 
delioglan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 168
Tesekkür: 182
140 Mesajinıza toplam 335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
delioglan will become famous soon enoughdelioglan will become famous soon enough
Standart Cevap: YGS için son 20 günde neler yapılabilir?

Önce siz bir sakinleşin. Anlıyorum heyecanınızı ama sizin stresinizi ben bile hissettiysem kızınız çok daha fazla hissediyordur ve omuzlarına çok fazla yük alıyor farkında olmadan.
Öncelikle telkinleri bir kenara bırakmak lazım. Biofeedback çalışması da yanlış değilsem beynin frekanslarına müdahale ediyor. 18 senede oluşmuş bir refah noktasını sınavdan bir kaç ay önce değiştirmeye çalışmak, çocuğunuzu dönüşüm sürecine sokmak şu an pek sağlıklı gelmedi bana. Alışkanlıkları çok fazla değiştirmeden biraz spor(esneme-germe çalışmaları ve yorucu olmayan yürüyüşler), biraz beslenmede kaliteyi arttırarak ve bolca olumlamayla stresini kontrol altına alabilir. Burada vurgulamak istediğim son günlerde her şeyin eksiksiz ve mükemmel olmasına çalışırken çocuklara fazla yükleniliyor. Bir kaç detay da vermek istiyorum. Sınav sabahı sırf zihni açılsın diye yüz çeşit yiyecek koymayın önüne evden rutin bir halde çıkmasını sağlayın. Sınava tek gitmek isterse gitsin (eğer sınavım kötü geçerse yüzlerine nasıl bakacağım korkusunu sınav boyunca yaşamak istemiyor olabilir) ha bir de sigara kullanıyorsa bir bahane bulup içmesi için fırsat yaratın (ben üni sınavına girerken içiyordum ve kıvranmıştım). İlgili bir veli olduğunuzu ve varsa eksikleri kapatmaya çalıştığınızı görerek başkalarının tavsiyelerine de çok kulak asmayın. Ne kadar uğraşsanız da eksikler yanlışlar her zaman olacaktır. Yolunuz aydınlık olsun.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken, sen HİÇ ol. Menzilin yokluk olsun.
İnsanın çömlekten farkı olmamalı.
Nasıl ki çömleği tutan dışındaki biçim değil, içindeki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil HİÇLİK bilincidir.
delioglan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla