Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2014, 09:02 PM   #3 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: meleklerle konuşan var mı ?

İlk olarak mikail meditasyonu gibi bir şey dinlemiştim. Ondan sonra ürpertici bir deneyim yaşamıştım. Oda soğudu ve Mikail'in rengi mavidir. Ortamın rengi karanlıkta maviye doğru kaydı ve bunu gece çok geç ve sessiz bir saatte denemiştim. Sonra o şaşkınlıkla uyuduğumu hatırlıyorum. Sadece varlığını hissetmiştim.

Geçen sene bir arkadaşımla ortak meditasyon tarzı bir çalışma yapıyorduk bolluk ve bereket üzerine. Orada iki melek imgesi gördüm ki biri koruyu meleğim olabilirdi. Öteki arkadaşımın imgelediği şekli de gördüm. O da aynı melekleri görmüş o çalışmada.

Şimdi de reiki ve AGMA ile çalışıyorum ve AGMA da yükselmiş varlıklarla bağlantı kurup onlardan yardım isteyebiliyorsun. Bir şifa çalışmasında sağlıkla ilgili melek olan Rafael ki ben adını unutmuştum kendini bana hatırlattı ve adı ağzımdan döküldü. Rengini de gördüm. Güzel bir deneyimdi. Arkadaşımın sağlıkla ilgili sıkıntıları vardı. Arkadaşım şimdi gayet iyi o günden beri epey yol kat etti.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla