Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2014, 12:28 AM   #4 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: telkinler ve titreme

Farklı düşünmenin tek sıkıntısı insan bazen kendini yalnız hissedebiliyor. Benim felsefem ise koşulsuz kabuldur. Ne düşünürsen düşün seni olduğun gibi kabul ediyorum. Bazen bu konuda zorlansam bile deniyorum. Toplumun geneli yargıç psikolojisinde. Ben ise içimdeki o yargıcı bazen hunharca katletmek istiyorum. Yargılamak veya ön yargılardan kurtulmak hiç kolay değil. Bu kadar inanç yüklemesine sahipken. Ama imkansız da değil. Herkesin tek tip olmasını beklemek herkesin ortak noktalarda buluşmasını beklemek ne acı. Herkesin kendi doğruları olabilir. Kimseye zararı yoksa dinlemeye tahamülümüz olabilmeli. Yine de onlar seni olduğun gibi kabul etmeseler de sen onları oldukları gibi kabul et. Değiştirebileceğin tek şey kendi duygu durumun ve onlara bakış açın o zaman sorunu çözersin. Sen değişmelisin demiyorum. Buna dikkat et. Genç yaştasın bir çok şeyden etkilenmen mümkün. Karar vermek için acele etme. Farklı kaynaklardan bilgiler edin. Son kararı kimse istediği için değil kendin istediğin için ve sorumluluğunu %100 alarak SEN ver.

Din politika ahlak vs. demişsin ya zaten bunlar tabu. Kimle konuşursan konuş kendi doğrusunu sana kabul ettirmeye çalışacaklardır. Genelde böyle olur. Kimseyi dinlemem. Aslında herkesi dinlerim. Sadece fikir edinmek için kendi doğruma bilgileri kendi bilgi süzgecimden geçirerek ulaşırım.

En kısık sesle bile açsan olur. Kulağına ses gelsin yeter.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla