Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2014, 05:01 PM   #14 (permalink)
foik
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2013
Mesajlar: 24
Tesekkür: 1
14 Mesajinıza toplam 20 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
foik is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Lütfen Yardım Edin Bana

Alıntı:
lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kalitesiz insanlar diyerek o insanları da küçümsemeyin lütfen unutmayın ki daha 14-15 yaşındalar , o yaşlarda hepimiz çok mu kaliteliydik?
Foik bence onları yargılama, onlar gibi olamadığın için kendini yiyip bitiriyosun ve onlara taş atıosun, bi yandan da onlar gibi olmak istiyosun. Ben 23 yaşındayım daha egomu evde bırakıp çıkamıyorum:) İnsanız sonuçta, 15 yaşındaki bi erkek çocuğundan böyle bişeyi yapmasını beklemek çok zor olur:)

Sana gelince foik, gerekirse numara yap ama ezik olduğunu asla belli etme,ciddi dur yanlarında, güvenilir biri olduğunu göster, asla onlara yaranmaya çalışma ama çokta uzak kalma arkadaşlarından. Dalga geçerlerse sende gül geç kendine yaa boşver:) Samimi ol. Unutma kimse kimse gibi olmak zorunda değil,herkesin bi hayatı var,bakış açısı var.

Ailenle konuş eğer imkanınız varsa bi kursa git, futbol olur, satranç olur, tenis olur herhangi bişeye git? Ve neden takıosun insanları ki, sanki onlar da durmadan seni mi düşünüyolar? boşver yaa:) Takıl keyfine bak çok gençsin daha

Beni yanlis anlamayin ben onları küçümsemiyorum. onların bana yaptikları davranıslar yûzünden bunu soyledim yürürken celme takıyolar tekme atiyolar vs gecen gün telefonumu istedi bi arkadasım verdim face hesabım acık kalmis ve bana sormadan hesabimi incelemisler üstüne ustlük benim adima argo kelimeler yazmis olmalarıd cabası. simdi hangi ortama girersem gireyim bu konuyu herkeze anlatiyolar ve bana ezik gözü ile bakıliyo.

ben bu davranıslar yüzünden kalitesiz sıfatını taktım...
foik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla