Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2014, 02:47 PM   #13 (permalink)
pinky9
Yüzbaşı
 
pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2011
Mesajlar: 581
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Lütfen Yardım Edin Bana

Kalitesiz insanlar diyerek o insanları da küçümsemeyin lütfen unutmayın ki daha 14-15 yaşındalar , o yaşlarda hepimiz çok mu kaliteliydik?
Foik bence onları yargılama, onlar gibi olamadığın için kendini yiyip bitiriyosun ve onlara taş atıosun, bi yandan da onlar gibi olmak istiyosun. Ben 23 yaşındayım daha egomu evde bırakıp çıkamıyorum:) İnsanız sonuçta, 15 yaşındaki bi erkek çocuğundan böyle bişeyi yapmasını beklemek çok zor olur:)

Sana gelince foik, gerekirse numara yap ama ezik olduğunu asla belli etme,ciddi dur yanlarında, güvenilir biri olduğunu göster, asla onlara yaranmaya çalışma ama çokta uzak kalma arkadaşlarından. Dalga geçerlerse sende gül geç kendine yaa boşver:) Samimi ol. Unutma kimse kimse gibi olmak zorunda değil,herkesin bi hayatı var,bakış açısı var.

Ailenle konuş eğer imkanınız varsa bi kursa git, futbol olur, satranç olur, tenis olur herhangi bişeye git? Ve neden takıosun insanları ki, sanki onlar da durmadan seni mi düşünüyolar? boşver yaa:) Takıl keyfine bak çok gençsin daha
__________________
Bazen fikirlerini de değiştirmelisin..
- Çünkü sen onların kölesi değil, sahibisin.


Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla