Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-12-2013, 09:01 PM   #2 (permalink)
kitapokumak
 
Üyelik tarihi: Dec 2013
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kitapokumak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: kişisel gelişim kitap tavsiyeleri

KADIN- ERKEK İLİŞKİLERİ

AŞK ÜZERİNE

Aşk için bir bilge olmak gerekir ve gerçekte de her insanın hamurunda bir bilgelik tohumu vardır. Aşk bu hamurun , aynı insan tarafından bilgi ve görgü aracılığı ile yoğrulması ile ortaya çıkar ki, onun iz düşümleri kimin üzerine düşerse düşsün o hem aşık hem de aşık olunan olur....
Aşk bir sihirdir, bir büyüdür, bir anlam yüklemesidir. Bir büyücü herkesi kendine aşık edecek güce sahiptir, çünkü o görüntüler alemine hükmeder. Bunu siz de yapabilirsiniz.
Sizi seven kendinizin sizi neden sevdiğini düşünün, ya da sizi seven bir çocuğun sizi neden sevdiğini düşünün, hatta size sadakat ile bağlı olan köpeğinizin size sadakatinin nedenini düşünün.
Ortada gizemli bir büyü vardır ve bu büyüyü siz farkında olmadan onlara gösterdiğinizi saf bir anlam yükleme ile başardınız, yani gözlerinizdeki saf ışık ve yüzünüzdeki saf anlam onların üzerinde güçlü bir büyü etkisi yaptı. Şimdi bu bilgiyi genişletin.
Pek ala diğerlerinin üzerinde bu etkiyi neden sağlayamadığınız düşünün. Çünkü diğerleri ile birlikteyken farkında olmadan, yansıttığınız görüntüyü kirletmekte ve saflığınız koruyamamaktasınız. İşte öğretilmiş olan maskeleme, siz de olan temiz özü yok etmektedir.
Diğer durumu başarabildiğiniz sürece ve görüntünün en saf halini başkalarına sunabildiğiniz sürece, başkalarının size tapacak derecede aşık olmasını sağlayabilirsiniz. Bu sadece işin görüntü yanı. Bilim sınırlı değil bunu, yaydığınız manyetik alan, beden dil, ses ve ışığa hükmetme ile de ileri derecelere ulaştırabilirsiniz. Çoğu insan ayarsız ve kötü bir rengi ile konuşur ve insanların kendisinden nefret etmesine neden olur. Aynı parazit yapan bir radyo sesi gibi, Oysa berrak bir sese sahip olduğunuzda, başkalarının size aşık olmasını sağlarsınız.
Yani sahip olduklarınız üzerinde bir simyacı gibi çalışırsanız sonuçlara ulaşırsınız. Hedef saf olmak ve saflığı korumaktır.

HAYATIN SİZE SUNDUĞU FIRSATLARI YAKALAMANIN ZAMANI GELDİ
Daha fazlasını öğrenmek için "İNSAN MİLLETİ" kitabına sahip olabilirsiniz...

http://www.akiltasiyayincilik.com/Ur-89-Insan-Milleti-tr.html
kitapokumak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla