Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-12-2013, 10:29 PM   #3 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: 2012 Hedef Günlüğüm

HEDEFLERİMİ GERÇEKLEŞTİRDİĞİMDE NELER KAZANACAĞIM?

veeee

BU HAYATA NELER KATACAK?




HEDEF 1 Öğretmen olmak.

Almış olduğum eğitimin ışığı ile öğrencilerimi aydınlatabileceğim. Kimya öğreterek insanların hayata bakış açılarını değiştirmelerine ve genişletmelerine yardımcı olacağım. Öğrencilerime sadece kimyayı değil hayatı öğreteceğim. Öğrencilerimi çok seveceğim. Onlar da beni sevecekler. Heyecanla ilk dersime gireceğim. Dersi anlatırken bana hayran kalacaklar. Kimyayı anlattığım herkese sevdireceğim. (Bu çok iddialı olmuş olsun :D ) Tüm enerjimi en iyi ve en üst seviyede kullanabildiğim meseleğimi yapıyor olacağım. PRojeler yapacağız. Yarışmalara katılacağız. Bilim klübü kurup bilgi paylaşımlarımızı arttıracağız. Not korkusu olmadan severek öğrenecek öğrencilerim. Artık düzenli maaş alacağım. Tam anlamıyla ekonomik özgürlüğe kavuşacağım.

HEDEF 2 Yüksek Lisans Tezimi tamamlamak

Tezimi tamamlamak öğrendiklerimin kanıtı olacak. Bilim dünyasına bir damla bilgi kazandırmak bile benim için değerli. Verdiğim emekler sayesinde kitap gibi bir ürün ortaya koymuş olacağım. Başladığım işi tamamlamanın hazzını yaşayacağım. Kariyerime altın bir başarı eklemiş olacağım. Danışman hocamın emeklerinin karşılığını vermiş olacağım. Belki (belki değil artık öyle) de bilimsel dergilerin birinde bir yayın çıkarıp bir hayalimi daha gerçekleştireceğim.

HEDEF 3 Öğrenmeye ve Gelişmeye Devam Etmek

Farkındalıklarım artıyor. Enerji seviyem artıyor. Titreşimim artıyor. Bilgilerim artıyor. İç huzurmla birlikte dış huzurum da artıyor. Çok seviyorum ve seviliyorum. Ben bir aynayım ve çevremdekiler de bana ayna. Mevlana'yı daha çok anlamak istiyorum. Ve Şems'i de... Bugünü seviyorum. Şimdinin gücünü öğreniyorum. Ben kişisel mükemmellik yolcusuyum. Pozitifim, etrafıma ışık saçıyorum. Hem aydınlanıyorum hem de aydınlatıyorum. Enerjimin sınırı yok. Ben enerjiyim. Yüksek benliğimle daha sıkı fıkı bir ilişki yaşamayı seçiyorum. Yüksek benliğimle iletişim kurmayı seçiyorum.

İşte bunlar belirlemiş olduğum üç temel hedefimdi.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla