Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2013, 02:03 PM   #20 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: 2014’E HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''(Yeni ve güncel)

Ayrıca hedef günlüğünüzün içinde bu notları da ekleyebilirsiniz.

Alıntı:
1- Onaylamalar: En sevdiğiniz onaylamalarını yazın. Hepsini bir sayfaya yazabilirsiniz ya da her biri için, kenarlarını desenlerle süslediğiniz ayrı bir sayfa yapabilirsiniz. Böylece, defteri gözden geçirdiğiniz her seferinde durup her sayfa üzerinde düşünceye dalabilirsiniz.

2- Dışarıya Akıtma Listesi: Enerjinizi dünyaya ve çevrenizdeki insanlara genellikle ve özellikle daha çok akıtma yollarının listesini yapın. Dışarıya daha çok para, zaman, sevgi ve şefkat, takdir, fiziksel enerji, arkadaşlık, dokunuş ve özel yeteneklerinizi akıtma yollarını bu listeye dahil edin. Aklınıza yeni şeyler geldikçe bu listeye ekleyin.

3- Başarı Listesi: Başarılı olduğunuzu ya da bir zamanlar başarmış olduğunuzu hissettiğiniz her şeyin bir listesini çıkarın. Sadece işinizi değil, hayatınızın her alanındaki şeyleri bu listeye katın. Başka biri için öyle olmasa dahi, sizin için anlamlı olan her şeyi yazın. Aklınıza daha fazla şey geldikçe ya da yeni başarılar elde ettikçe bu listeye eklemeyi sürdürün. Bu listenin amacı, kendinizi, kendi yeteneklerinizi tanımanıza, onların bilincine varmanıza yardımcı olmaktır; bu da enerjinizi çoğaltarak daha çok şey başarmanızı sağlayacaktır.

4- Takdir Listesi: Özellikle şükran duyduğunuz ya da sahip olmaktan özellikle hoşnut olduğunuz her şeyin listesini çıkarın. Böyle bir listeyi hazırlayıp yeni eklentilerde bulunmanız, hayatta sahip olduğunuz ve genellikle değerini bilmeden garanti olarak kabul ettiğiniz birçok zenginliği gerçekten hissetmenizi, bunların bilincine varmanızı sağlayabilir. Bu her düzeyde refah ve bolluğu daha çok fark etmenizi sağlar ve böylece de isteklerinizi gerçekleştirme yeteneğinizi pekiştirir.

5- Kendine Saygı Listesi: Beğendiğiniz yanlarınızın, tüm olumlu özelliklerinizin listesini çıkarın. Bu bir "ego turu" değildir -kendinizle ilgili daha iyi şeyler hissettikçe ve kendi harika özelliklerinizi daha çok onayladıkça, daha mutlu ve sevgi dolu olursunuz; yaratıcı enerjiniz daha çok akar ve dünyaya daha büyük bir katkıda bulunursunuz.

6- Kendini Hoşnut Etme Listesi: Kendinize iyilik yapmak için, kendiniz için, sadece haz ve doyum hissetmek için yapabileceğiniz hoş şeylerin tümünü yazın. Bunlar küçük şeyler de olabilir, büyük de; ancak bazıları her gün kolayca yapabileceğiniz şeyler olmalıdır. Ve sonra onları yapın! Bu sizin mutluluğunuzu ve yaşamdan aldığınız hazzı artıracaktır ve bu da yaşamınızı daha açık, rahat bir ortamda yaratmaya girişmenize yardımcı olur.

7- Şifa Verme ve Yardım Etme Listesi: Şifa ya da her çeşit özel destek ve yardıma gereksinim duyduğunu bildiğiniz insanların isimlerini kaydedin. Onlar için özel onaylamalar yazın sonra. Not defterinizi gözden geçirdiğiniz her seferinde onlara enerjinizle özel bir yardımda bulunmuş, bir anlamda arkalarından iterek destek vermiş olacaksınız.

8- Fanteziler ve Yaratıcı Fikirler: Size o anda, gerçekleşmeleri doğaya aykırıymış gibi görünseler de, ya da siz onları asla gerçekleştiremeyeceğinizden emin de olsanız, gelecekle ilgili her türlü fikir, plan ya da düşü veya aklınıza gelen her yaratıcı fikri kısaca not edin. Bu sizin gevşeyip hayal gücünüzü ve doğal yaratıcı yeteneğinizi harekete geçirmenize yardımcı olacaktır.

Günlük yoğun programınızdan zaman ayırıp not defteri tutmayı zor bulabilirsiniz. Bununla birlikte, eğer günde birkaç dakika ya da haftada bir-iki saati bu işe ayırırsanız, iç düzeyde çok işin başarıldığını göreceksiniz; ki bu genellikle, dış düzeyde harcayacağınız zaman ve enerjinin yüz katına bedeldir.
Yaratıcı imgeleme kitabından alıntıdır.

NOT: hedef günlüğümde yukarıdaki gibi notları koparmayacağım daima kalacak sayfalara yazmayı seçiyorum. Hedefler değişir ama bazı notlar hayat boyu kullanılacak bir dua gibidir. Bu arada illa kağıt kalem kullanarak değil pc de de günlük olutşurabilirsiniz istediğiniz gibi resimler koyarsınız istediğiniz renkte ve şekilde yazarsınız. Hayal gücünde sınır olmaz. Kendi adıma ben kağıda yazıp çizmeyi ve orada unutmayı daha çok seviyorum. İlk hedef günlüğümü öyle tasarlamıştım. Bu yıl için oluşturacağım hedef günlüğümü de yine aynı defterde tutmayı düşünüyorum. Defteri kırmızı kaplamıştım yeni ve parlak bir kap bulup kaplayarak içine yeni hayaller yeni umutlar koymayı seçiyorum.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla