Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2013, 05:37 PM   #1 (permalink)
Feronia ...
 
Üyelik tarihi: Nov 2013
Mesajlar: 9
Tesekkür: 4
4 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Feronia ... is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kalbimin ve mantığımın savaşını veriyorum yardım edin :(

Alıntı:
Janer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne onunla olur nede onsuz. Zaten onsuz olunca anlamsız oluyor. Az Önce ayrıldık. Mutsuzdum ama onsuz da yapamayacakmışım gibi geliyor. Gidişini izledim balkondan. Sigarayı bırakmıştım onun yüzünden içmeye tekrar başladım. Hemde bir tane falan da değil. Bir bardak kolayla 5 tane içebiliyorum. Gidişini belki döner diye izledim. Ayrılmak benim fikrimdi ve şuan bunun sonuçlarını yaşıyorum. Sevgim azaldı. Aşkım azaldı. Ama kıskanıyorum hala bunun üstesinden nasıl gelecem bilmiyorum. Mesela giderken iki erkek arkasında yürüyordu. Aradım rahatsız ediyorlar mı diye sordum. Ağlamaklı bir ses ile hayır dedi. Sherlock doğru söylüyor. Duygusallık beynin işlevlerini tam olarak yerine getirmesine engel oluyor. Senin sayende bende içimi döktüm. Bu arada bende çok özgürdüm ve benim özgürlüğümü kısıtlamıştı. Daha sonra alıştım ama . Gerçi yavaş yavaş alıştırdı. Umarım senin için en doğru kararı verirsin.
Gerçekten çok üzüldüm .. evet onunlayken mutsuz oluyor, ama ayrılınca onsuz yaşayamayacak gibi hissediyoruz. beynimizde yüreğimizde savaş veriyoruz o kadar kötü durumki . bazen hayatım boyunca üzüleceğime 1 yıl aşk acısı çekeyim daha iyi diyorum. ama olmuyor yapamıyorum. üzüntünü şuan o kadar iyi anlıyorumki çok yaşadım çünkü. bizim yanlışımız sanırsam doğru insanı seviyor fakat yanlış zaman seçiyoruz.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Feronia ... isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla