Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2013, 08:13 PM   #6 (permalink)
Zakoreus
Teğmen

Tesekkür: 43
17 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Zakoreus is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İnternetten kıza teklif ettim.

benim anlatmak istediğim şey şu; o kız dışarı çıktığı zaman tüm erkeklerin gözü üstünde biliyosun, tüm erkekler onla konuştuğunda muhtaç gibi her zaman iltifat duyuyor, kendini onun yerine koy dışarı çıkıtğında tüm ıkzlar sana baksa veya yarısı, her konuşan kız sana iltifat etse 1 hafta sonra hayatında kız istemezsin, ve bu işler isim gizlemekle olmaz madem bu kızla ilişki istiyosun yüzyüze konuş flört et veya feysten konuşun bırakta sevgilisi olucağı erkeği iyice tanısın :) daha yeniyaşadığım örneği verim, 2-3 hafta önce tatildeyken arkadaşımla clubteydik, solumuzdaki masada 3 tane güzel kız vardı ama hiç bakmamıştık içip eğleniyoduk şarkı söylüyoduk diğer tüm masalaarda ki erkeklerse her fırsatta kızlara bakıyolardı herkesin de eli yüzü giyimi düzgün kişilerdi 1-2 saat böyle geçti kızlar bize bakmaya başladı ve ilk erek grubu kızların yanına gitti 30 saniyelik konuşmadan sonra gitiler, diğer grupta aynı diğer grupta aynı sonra arkadaşın kız hoşuna gitti tanışmak istedi bende gel dedim, çıktık pansiyonlara giderken üçünün yanına gittim tam o sırada abisi geldi gitmek zorunda kaldılar arkadaşımada kız tek kaldı o da yolda yakaladı, daha önce tanıştık mı? deid kızda yoo dedi arkadaşta bence tam zamanı dedi kız bi şaşırdı afalladı sonra elini uzattı adını söyledi sonra numaraları aldılar öbür gün buluştuk beraber o da istanbuldaymış falan burda hala görüşüyolar belkide yarın sevgili olabilirler neyse çok uzadı ama anlatmak istediğim. muhtaç olma öyle umutsuzca konuşma gizli gizlii de konuşma centilmen ol cesaretli ol o senden değerli değil onu hayatının merkezi yapma
Zakoreus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla