Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2013, 08:03 PM   #5 (permalink)
Thanatos
Üsteğmen

Thanatos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 234
240 Mesajinıza toplam 454 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Thanatos will become famous soon enough
Standart Cevap: İnternetten kıza teklif ettim.

Alıntı:
Zakoreus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
nasıl mı emin olabiliyorum çünkü senin yazdığın gibi günde 50 tane erkek aynı şeyi yazıyor ona haberin var mı? ve işin kötüsü hiçbirinizin yüzünü bile görmüyor görsede bişey değişmicek ve flört etmeden nasıl bi kıza seni seviyorum denir ki, ilk bi tanı buluş eğlenceli vakit geçirin belki sana uymadığını anlicaksın bumuymuş diceksin hiç buluşmicaksın... bir de ben efendi ve iyi biri olmaktan bahsetmiyorum zaten, sen o yazddıklarınla bu sınfın içine girmişsin işte :) kızlar eğlenceli kişileri, zoru oynayan kişileri, onlarla alay eden(ama kırmadan uğraşma anlamında) kişileri yani hafiften kızdıran kişileri sever :) bende şimdi 20 yaşına giricem 18 yaşına kadar öyleydim ve bir tane kızla çıkmıştım oda çok şansa olan bişeydi sonra değiştim ve işin güzel tarafı kızlar konusunda gelişince ne sf kaldı ne de başka bi hastalık çoğu sorun oymuş sanki :/
Birincisi bloğun soru bölümünde herkesin sorduğu sorular ve kızın cevapları görünüyor. ;) Yani başkası da yazmış olsa ben de görebilirim herkese açık. Hatta senin yazdıklarından sonra içimdeki şüphe ve korkudan kurtulmak için iyice bir baktım ve benden başka kimse yazmıyor. ;)
İkincisi zaten kızla okuldan tanışıyoruz 2 yıldır. Ve benim yaptığım espirilere falan gülüyor. Hatta bazen kendi arkadaşlarına "Şu çocuğa çok gülüyorum yaa, çok eğlenceli" dediğini de duydum.
Beyefendi ve iyi biri olmak bazen işe yarayabiliyor. Ama kızdan kıza değişebilir.

Herşey üstüne gelip,
Seni dayanamayacağın
Bir noktaya getirdiğinde,
Sakın vezgeçme!..
İŞTE ORASI
KADERİNİN
DEĞİŞECEĞİ
'NOKTADIR''
Thanatos isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla