Alıntı:
etf Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi ise Plumb, toplantılarında her gün şu soruyu soruyor: "Sizin paraşütünüzü kim hazırlıyor? Herkesin etrafında, onun için bir şeyler yapan, onun hayatını kolaylaştıran, değerli kılan birileri vardır. Sizin paraşütlerinizi hazırlayan kimler?" Ve ekliyor: "Düşman tarafına düştüğümde sadece bir paraşütüm yoktu. Birçok paraşütüm vardı. Fiziksel paraşütüm, zihinsel paraşütüm, duygusal paraşütüm ve spritüel paraşütüm benimle birlikteydi. Bunların desteği olmasaydı güvende olamazdım ve başaramazdım".
|
sordunuz soruya benim cevabım o an evren kimi görevlendirmiş ise o 44 aslında garip bir cümle oldu farkındayım lakin biliyorum ki bu cümlenin ne anlama geldiğini bilen biri var burada 44 hayatımın çogu hikayesi yüregimin sesini dinleyerek harekete gectiğim anlarda oluşmuştur.böyle zamanlarda ya biri ummadıgım bir anda hayatımı kolaylastırmıştır yada ben birinin hayatını garip bir sekilde kolaylaştırmışımdır.mesela yolda yürüyorumdur hiç aklımda yokken yolumu degiştirip bir arkadasımı ziyarete gittiğimde '' ayyy seni allah gönderdi bana... '' gibi tepkilerle karsılastıgım çok olur.artık duruma göre yardımın dozu degişir

. fiziksel,duygusal,zihinsel,spritüel hangi konuda yardım gerekiyorsa...