Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-09-2013, 08:30 AM   #7 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Yeni bir dünya, yeni bir hayat..

Bugün küçük oğlumun okulunda ilk günü. Sabah kahvaltısını hazırladım. Birlikte kahvaltı yaptık ve yola çıktı. Tabi ki dualarımla beraber. Onların okul hayatları boyunca kahvaltı hazırlayamadığım gün sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ya uyanamamışımdır ya da evde kahvaltılık yoktur. Yoksa mümkün değildir yavrularımı kahvaltısız okula göndermem. Onda da bin bir özürlerle "afedersin yavrum uyuyakalmışım. Lütfen bir şeyler atıştır olur mu? Tüh yavrum aç kaldın. Çok üzgünüm" der dururum. Onlarda beni ferahlatmak için "annem önemli değil biz bir şeyler buluruz. Merak etme" derler.
Ve mutlaka onlar eve gelmeden gittiğim yerden dönmeye gayret ederim. Geldiklerinde beni evde bulmalılar. Bu benim hassasiyetim. Onlar benim kıymetlilerim, yeryüzünde en sevdiğim yol arkadaşlarım. Onlar benim Rabbimden bana en değerli emanetlerim. Yavrularım, canlarım, Allah ahirette de beraber olmayı nasip etsin.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla