Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2013, 12:28 AM   #19 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Beynin gizli güçleri / amargi hillier

Heromaster hepsi bu kadar mı? 7 bölüm mü? Devamıda olsa güzel olurdu doğrusu :)) ultio son 6 bölümü kesintisiz okuyorum ve teta konusundaki soruna bir açıklık getirelim. Evet yazılanlara göre teta'ya hakim olmak bazen bir yıl alıyor bazılarıda hiç beceremiyormuş. Biliyorsun öncesinde günde 3 defa 15'er dakikalık imgeleme yapılmasını söylüyordu yazar. İmgeleme yapılırkende dik bir şekilde oturmayı ve gözlerinizi kapamanızı tavsiye ediyordu. İlk zamanlarda zorlanacağınızı gün geçtikçe imgelemede daha başarılı olabiliceğinizden bahsediyordu. Sanırım imgeleme bizi 3.cü boyuttan 4.cü boyuta sokacak bir çalışma belkide yanılıyorumdur. Teta'ya gelicek olursak. Geceleri uyumadan önce gözlerini kapayıp imgeleme yapmaya başlıyorsun (tabii uyku sorunun yoksa) ve imgeleme yaparken gözlerin kapalı olduğu halde gittikçe ağırlaşıp hemen uykuya dalabileceğini düşünürsün. İşte bu durumda derin alfa moduna girmiş bulunuyorsun.

Bu durumda imgelemeyi bırakıp zihninde birisine dokunduğunu hayal ettiğin zaman gerçekte dokunduğunu hayal ettiğin kişi bunu hissediyor.

Son 6 bölümü okudum ve bunların çoğuda teori iki uygulanabilir teknik gözüme çarptı. Atladığım bir yer varsa yada yanlış yazarsam lütfen düzeltin.. Başlangıç olarak günde 3 defa 15'er dakika imgeleme çalışmasına başlıyoruz.. Bunu her gün yapıyoruz. Gün geçtikçede imgelemede daha yaratıcı imgeleme yapma yeteneğine sahip oluyoruz. Daha sonra teta'ya giriş var. Geceleri uyumadan önce imgeleme yaptığın zman uyumak için güçlü bir arzu duyduğunda o an ki herhangi bir konudaki imgelemeyi bırakıp zihninde birini yada kendi lehine kullanırsa imgelemeyi değişiklik gerçekleştirebilirsin. Kilit nokta şu. İnan. Hisset. Rol yap. Zihnini kandır.
__________________
https://twitter.com/yavyyu
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla