Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar :) foruma 3 gün önce katıldım çok güzel bilgiler yararlı teknikler çok faydalı şeyler var . Ben geçen gün bi konu açtım kendimi anlattım biraz sıkıntımı anlattım bana borderline kişilik bozukluğu olabileceğimi söylediler , olabilirde bilmiyorum artık . daha 15 yaşındayım kendimi geliştirme yönünde büyük adımlar atıcağıma inanıyorum ve eksilerimi , kötü yönlerimi erkenden farketmekde benim için büyük bi avantaj şükürler olsun ki farkındayım bazı şeylerin , ve bu sorunları sıkıntılaı hepsini aşıcağımada sonuna kadar inanıyorum :) Sonra bi kaç arkadaşımız , büyüğümüz bana bu konuda yardımcı olmaya çalıştılar onlarada burdan teşekkür ediyorum :) bana 2 tane telkin gönderdi bi büyüğüm bunları dinleyince daha iyi olacağımı söyledi . bugün başlıyıcam dinlemeye . birde olumlama cümleleri ni kullanmamı söylediler ben bu olumlama cümlelerini ve telkini beraber yapsam olurmu yani mesela sabah kalktım olumlama cümlelerini yaptım kendim 1 yada 1 den fazla . sonra akşamda yatarken telkin dinledim sorun olurmu acaba.
Kuantum Olumlama bu sitede baya bi olumlama var bunların birden fazlasını yapsam olurmu . olumlamarı nasıl yapıcam aynanın karşısında sesli bi şekildemi yoksa içimden söyleyerekmi bundanda bahsederseniz iyi olur :) birde şunu sorayım Telkin mi yoksa Olumlama cümlelermi daha etkilidir.