Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2013, 03:02 PM   #13 (permalink)
tuna123
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2013
Mesajlar: 93
Tesekkür: 2
54 Mesajinıza toplam 81 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tuna123 is on a distinguished road
Standart Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor...

Alıntı:
Cookie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


Ben 24 yaşındayım. Değişken olduğumu hep biliyordum ama son zamanlarda çok artmıştı. Benim yaşadıklarımı yaşıyorsun sen de. Tabii ben bilincinde değildim , sen daha bilinçlisin yaşadıklarının.
Burada nasıl yazdıysan dr.a da aynı şekilde anlatacaksın. Zaten biraz internetten araştır. "Borderline kişilik bozukluğu ekşi sözlük" yaz googlea ve oradaki iletileri bi oku bakalım. Dr. bana terapiye gitmelisin dedi. Yıllar boyu gidilmeliymiş ama kesin çözüm değil o da.

Kendin de halledebilirsin bence. Ben gitmiyorum terapiye falan. Dengede kalabilmek için kendinin farkında olmaya çalış. Geçmişinle yüzleş. Annenle, babanla ilişkilerin, sana nasıl davranıldığı konusu vs. önemlidir. Bi yerde eksik bir şeyler olmuş olmalı. O yüzden bu kadar değişken insanlarmışız biz. Geçmişi affet neler olduğunu anladıktan sonra.

Normal bir durum değil bu. Ama aşılamayacak bir durum da değil. Olumlamalar yap, kişisel gelişim kitapları oku ve kendine inan.

Bu arada borderline kişiliğin çok ileri seviyeleri de var, kendine zarar verme, öfke patlamaları yaşama falan. Sende öfkelenme durumu ne alemde? Kendini kontrol edebiliyor musun bu konuda? Bir de yukarıda yazdım ama görmedin sanırım , bir gün seviyorum dediğin birinin ertesi gün yüzünü bile görmek istemediğin oluyor mu sebepsiz yere?
yüzünü bile görmek değilde muhattap olmamak istediğim oluyo nefret etmem o kişiden . ben bunu yenmek için kendime okadar inanıyorum çabalıyorumki inanamassın ama ne yapıcağımı bilmiyodum taki burda sizin yardımlarınızı alana kadar , olumlamalar , kişisel gelişim kitabı okumak bana dahada katkı katıcakdır :)
tuna123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla