Konu: Hey Forum
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2013, 12:24 AM   #36 (permalink)
annie hall
Üsteğmen

annie hall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 662
197 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
annie hall is on a distinguished road
Standart Cevap: Hey Forum

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öhöööm hey yönetime hevesli yeni üyelerimiz. Sizlere tavsiyem şu olur. Faydalı paylaşımlar yapın bolca ve bizi yönetici olmaya uygun olduğunuza inandırın geri kolay ama bu forumda öyle isyan falan olmaz. Bu arada gelen mesajlara karşı yaptığınız yorumlar da önemlidir. Duyurulur. İyi yönetici ortalığın gerginliğini iyi dağıtabilen. Huzuru sağlayan. Sussa bile aktif olarak forumda olabilen yöneticidir bence. Hak eden hakkettiği yeri bulur. Gönlünüz rahat olsun. Siz öyle olun ben de sizi önereyim. Evet forumun taze kana ihtiyacı var bu fikre uzun zamandır katılıyorum. Ha bu arada emekli olmaya niyetim yok, bilginize. ;)

Sevgilerimle.
Bence eski üyelerden bird of paradise bu söylediğin tanımlara gayet iyi uyuyo. Hatta neden yönetici olmamış şu ana kadar, şaşırıyorum. Bi de tabii ki sevgili ışık ablayı önerebiliriz. Sen zaten bu sitenin olmazsa olmazısın sweeetcim :) Düğün telaşını bi hayırlısıyla atlat daha çok aktif olacağını biliyoruz. Bu arada gelinlik ayakkabıların çok güzelmiş, hayırlı olsun. Altına benim de ismimi yazmayı unutma