Konu: Hey Forum
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2013, 07:39 PM   #4 (permalink)
papatya_27
Üsteğmen

Tesekkür: 109
169 Mesajinıza toplam 417 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
papatya_27 will become famous soon enough
Standart Cevap: Hey Forum

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
umut ışığım çok heyecanlı. Harika dans figürleri var. Bebişin dansçı olacam derse başınız derde girer sonra. Tutturur ben dansedecem. Benim üst kat komşumun oğlu sattlerce metal dinlerdi Allahım delirirdim ya. Oğlumu görmelisiniz. Elektro gitar çalıyo, onu sattı şimdi bateri alacakmış. Anlıcanız çocuk karnımda zehirlendi. Dansederken bile kafayı sallar durur.
ama müziği çok seviyor annesi gibi.Ne isterse çalsın canım yavrum ben hep onu destekliyorum bu konuda. Elektro gitarı babasından habersiz para biriktirip aldık. :))
onlara böyle konularda suç ortaklığı yapmayı seviyorum.
ışıklı yolum benim umut işığımı izliyorum şuan önerin için saoll keyifli gidiyor film..:) dans etmeyi sarkı söylemeyi ben de çokkk seviyorum babamızın çekeceği var bizden:)
bu arada suç ortaklığı yaparak en iyisini yapıyorsunn..babalar herşeyi duymazzz:))))

Alıntı:
mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
NETTEN GÜLDÜR GÜLDÜRÜ İZLE YA DA ESKİ KOMEDİ DÜKKANI KAYITLARINI YA DA SEVMEZSEN SEVDİĞİM KOMİK BİŞİLER...
HAMİLELİĞİNİN SON AYLAR MUSMUTLU OL BEBİŞ MUTLU OLSUN
canım arkadaşım mehtap'ım ben de öyle geçirmeye çalışıyorum ışıklı yolun önerdiği film eğlenceli gibi...onu izliyorum şimdi..bebişim zıp zıp şuan..
papatya_27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla