Cevap: Yeni bir dünya, yeni bir hayat.. İlk yavrum 7 aylıkken diğerine hamile kaldım. Bana sütün korur dediler ay yalanmış ya korumadı. Her neyse, Rızacığıma çok üzüldüm, Allahım keşke biraz daha emebilseydi yavrum dedim. Ve Tarığım için inşallah erkek olur diyede dualar ettim. Çünkü birlikte büyüyeceklerdi nihayetinde. Aynı cins olmaları onlar için iyi olurdu diye düşündüm. Hep beraber yapardık her şeyi. Ben onlara okumayı öğrenene dek kitap okudum her akşam. Heidi polyanna pinokyo ne varsa. En sevdiğimiz hikaye KATRİN VE BEYAZ TAVUK. Ninnilerle, masallarla büyüttüm onları. Eğer kardeşler birbirini kıskanmasın derseniz birbinin arkasından kardeşine bazı ufak yalanlar söyleyebilirsiniz. Mesela derdim ben "Rızacım kardeşin sen olmadığında nasıl sıkılıyor bilemezsin, hep seni soruyor. Hep pencerede bekliyor gelişini. Seni ne kadar çok seviyor kardeşin annecim. Hep sen yokken ban senden bahsediyor." Rıza bu durumdan çok keyif alır ve "Tabi anne ben ona her şeyi öğretiyorum. Onunla konuşuyorum. Ben iyi bir abiyim " Bende "Evet" diyordum. "kardeşin senin gibi bir abiye sahip olduğu için gerçekten çok şanslı. Aynı şeyi tarığıma da yapardım. O da evet anne abim çok iyi benide çok sever ben olmazsam o yalnız kalır der. Ben de onlar olmasa neyi bu kadar sever de neyle bu kadar mutlu olurdum acaba:) |