Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2013, 12:08 PM   #2 (permalink)
nefes_almak
Teğmen
 
nefes_almak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Mesajlar: 127
Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nefes_almak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bir kaç tane cümleye benim korkum etiketini koymuşsun zaten.
evet şimdi anladım :) düşüncelerimi netleştirmemde yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. özellikle korku kelimelerinin geçtiği yerleri tekrar okudum.

ve buradan şu sonucu çıkardım ; aslında ben de ailemin istediğiyle aynı şeyi istiyorum. yani çalışmamak evde oturmak istiyorum.
(en azından şimdilik. çünkü işhayatında günümün büyük bölümü geçeceğinden dolayı kendimde eksik hissettiğim diğer şeyleri telafi edip açıkları kapatmak için şimdiki kadar bolca zamanım olmayacak ama evde bol zamanım oluyor ve internetten yardım alarak bilgilenmek istediğim konularla ilgili saatlerce uzun uzun araştırmalar yapabiliyor ve derinlemesine bilgilenebiliyorum.)
ama evde oturuyor olmanın bedeli olarak da dışarıda ki toplumda eziklik duymanın korkusu içindeyim. özellikle de ileride evlilik yaptığımda eşime karşı ezilmek istemiyorum.
nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla