Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-04-2013, 05:45 PM   #2 (permalink)
yelll
Teğmen

Tesekkür: 11
19 Mesajinıza toplam 32 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelll is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ben bilemedim siz söyleyin

ben yaş konusunu atlattım ön yargılı davranmayarak tanımaya çalıştım fakat kimseyle paylaşamadığım bana göre ciddi ve büyük olan bir sorunumuz var ! öncelikle bunu birileriyle paylaşmazsam düşünmekten kafayı yemekten korkuyorum erkek arkadaşımın ayak fetişi diye adlandırılan bir takıntısı var ve bu takıntı ona yıllar önceki kız arkadaşından kalma ! ayaklardan çok etkileniyormuş ve bana bazı hoş olamayan şeyler anlattı onun dediğine göre bu dürüstlükmüş ama bana göre değil . bahsettiğim eski kız arkadaşı erkek arkadaşımı ayaklarıyla tahrik etmeye çalışıyormuş anladığım bu ve korkarım ki aynı şeyleri benden de bekliyor ve ben bunu beklediğini bile bile eski kız arkadaşına dair şeyleri yapmak istemiyorum yapmamda ! bununla nasıl başa çıkabilirim ? tavrımı az çok belli ettim ama bu yüzden benden uzaklaşmasından korkuyorum .. bu anlatılabilecek bir konumu bilemiyorum ama bu sitede kendimi rahat ve anlaşılır hissediyorum bana fikirlerinizi söyler misiniz ?
yelll isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla